Începuturile lui Kevin Costner la Hollywood: „Noroc că nu mi-au plăcut drogurile!”

5 iunie 2024   Viață de vedetă

Îndrăgitul actor a vorbit sincer despre prima dată când a luat cocaină și ce efect a avut asupra lui. A rezistat tentației mai târziu?

Câștigătorul Oscarului a dezvăluit recent că i s-a oferit drogul când se afla pe platoul de filmare la Hollywood, la începutul carierei sale actoricești.

Actorul de 69 de ani a povestit cum lucra ca stage manager la Raleigh Studios, unde era implicat în proiecte comerciale în timp ce încerca să de-a lovitura ca actor în Cetatea Filmului, când i s-a făcut incitanta propunere de-a se… „relaxa” cu puțină cocaină.

Vorbind în podcastul „Armchair Expert”, Kevin Costner a declarat că, după ce a ajutat un grup de electricieni la o producție oarecare, aceștia au vrut să-și exprime recunoștința într-un mod inedit. „La un moment dat, m-au luat într-o încăpere din spate și mi-au dat o linie de cocaină. Așa mi-au mulțumit pentru tot ce făceam pentru ei”, a declarat Costner.

Vedeta de la Hollywood a recunoscut că a încercat drogul, dar era mai preocupat de altceva în acel moment, își dorea o casă doar a lui și încerca să strângă bani pentru a o cumpăra. „Am consumat acea linie și nimic. Am luat și a doua linie și pe a treia… Apoi i-am întrebat pe băieți cât costa cocaina. Mi-au zis că 20 de dolari doza. Și atunci le-am explicat că eu încercam să-mi iau o casă și că mi-ar folosi acei 20 de dolari la altceva decât drogat. Am ieșit pe loc din clubul lor!”, a conchis vedeta.

„M-au marginalizat pentru că n-am fost ca ei. A fost un noroc pentru mine că nu mi-a plăcut cocaina. Pur și simplu, nu avea niciun efect asupra mea!”, a ținut Kevin Costner să precizeze.

Peste câțiva ani, Costner a reușit să cucerească Hollywoodul cu rolul făcut în „The Untouchables”, „Bull Durham” și „Field of Dreams”. În 1990, a regizat și jucat în „Dances With Wolves”, film care i-a adus Oscarul pentru „Cel mai bun film” și ”Cel mai bun regizor”, premiile propulsându-l în meseria pe care o practică cu brio și-n ziua de azi, la aproape 70 de ani.

foto - Shutterstock

Mai multe