„Trebuia să fiu mort acum!” Actorul care a stat 22 de minute sub apă

Jesse Hutch a trăit o experiență care i-a schimbat complet viața. Ce spune actorul despre miracolul din viața lui?

image

Pe vremea când era ghid și încă nu ajunsese la Hollywood, ca să dea o șansă actoriei, Jesse era cât pe ce să moară. Un accident incredibil era cât pe ce să-i fie fatal. „La 21 de ani, m-am înecat!”, începe acesta să povestească.

„Acesta este un alt miracol care mi s-a întâmplat… Sincer vă spun că ar fi trebuit să fiu complet mort. Nu trebuia să ies cu viață din tot acel accident și, dacă tot am supraviețuit, nu ar fi trebuit să mai pot vorbi, auzi sau merge…”, a continuat vedeta americană pe același ton.

Hutch a lucrat ca ghid într-un centru acvatic din Canada, înainte de-a deveni actor la Hollywood, și, într-o bună zi, a petrecut de la 11 până la 22 de minute sub apă din cauza unui accident care era să-I fie mortal.

„Aveam o experiență de cinci ani, deci eram profesionist. Nu era nimic nou pentru mine, însă circumstanțele au fost de asemenea natură, încât am ajuns sub apă fără aproape să-mi dau seama”, și-a amintit actorul.

„Într-un final, cineva m-a găsit, m-a luat de acolo, m-a dus la spital și apoi mi s-au acordat îngrijiri de urgență, evident… A fost un adevărat miracol că am scăpat cu viață. Și, în câteva săptămâni, mi-am revenit, eram bine. Timpanele nu mi-au explodat complet, cum er fi trebuit să se întâmple…”, a conchis acesta.

Cu toate că această întâmplare nefericită a avut loc acum mai bine de 20 de ani, actorul n-a putut uita nicicând experiența, care îi amintește, zi de zi, despre planul pe care Dumnezeu îl are în privința lui.

„Când privesc înapoi la viața mea, cu siguranță că a existat ceva anume care m-a ajutat în mai multe ocazii și care mi-a permis să ajung în niște situații limită tocmai pentru a învăța o lecție, dar am scăpat întotdeauna basma curată. Dumnezeu mi-a călăuzit pașii în viață și simt asta din plin!”, a conchis actorul.

foto - Shutterstock



Recente

Pamela Hicks  foto   India Hicks jpg
shutterstock 2455767973 jpg
WhatsApp Image 2024 09 20 at 10 29 02 jpeg
NAFD 1(1) jpg
femeie în vârstă  foto   Shutterstock jpg
Jennifer Aniston, infertilitatea  sursa   Shutterstock jpg
Blanket Jackson  foto   Shutterstock jpg
Joan Rivers  foto   Shutterstock jpg
ClickPentruFemei (1) (1) jpg
joan collins jpeg
Demi Moore  foto   Shutterstock jpg
shutterstock 1788542351 jpg
Andreea Diaconu Alexa 1 jpg
diana carp 1 png
Jennifer Lopez, P  Diddy  foto   Shutterstock jpg
shutterstock 2477639965 jpg
2nd life jpg
Halle Berry  foto   Shutterstock jpg
Cardi B  Instagram jpg
Untitled design (9) jpg