La 61 de ani, Tom Cruise face șpagatul pe ringul de dans!

Actorul american e într-o formă de zile mari la vârsta la care cei mai mulți dintre noi ne gândim la pensionare. Nu numai că își face singur cascadoriile în filme, dar se rupe și în firguri la petreceri.

image

Victoria Beckham, soția fostului fotbalist David Beckham, un creator de modă de succes și fosta Posh Spice din trupa de fete Spice Girls, a împlinit 50 de ani, ocazie cu care a dat o mare petrecere, de la care n-au lipsit nume cunoscute ale showbiz-ului american și britanic.

Tom Cruise s-a numărat printre invitații de seamă de la petrecerea aniversară din weekendul care tocmai a trecut și, la cei 61 de ani pe care-i numără, a dovedit că este mai atletic ca niciodată. Actorul de la Hollywood a făcut șpagatul pe ringul de dans, în aplauzele tuturor celor prezenți la ziua de naștere a Victoriei Beckham, care a avut loc la clubul Oswald din Londra.

Superstarul din seria de filme „Mission Impossible” a făcut furori cu mișcările lui de breakdance pe care le-a făcut în fața invitaților la petrecerea memorabilă. Printre cei prezenți la petrecere s-au numărat și fostele colege de trupă ale sărbătoritei, Mel B, Emma Bunton, Melanie C și Geri Horner, care au dansat împreună pe una dintre melodiile lor (video mai jos).

Legendarul actor a captat toate privirile și a dansat în aplauzele vedetelor de primă mână invitate la party – Eva Longoria, Rosie Huntington-Whiteley și partenerul ei, Jason Statham, Salma Hayek și Gordon Ramsay.

Tom Cruise a ieșit în evidență la eveniment prin entuziasmul lui și cheftul de distrație, cu toate că a participat la petrecere singur, fără rusoaica cu care fusese combinat până de curând. Vedeta de la Hollywood a stat la petrecere până la 1.30 noaptea și a plecat la fel de singur precum a venit.

Mișcările acestea acrobatice nu-I sunt deloc străine actorului, care și-a sărbătorit împlinirea a 49 de ani în același fel – făcând șpagatul în fața tuturor invitaților. Însă asta s-a întâmplat în 2011 și, având în vedere că au trecut destui ani de-atunci, ne-am fi gândit că Tom Cruise nu mai e la fel de flexibil și de în formă ca atunci. Ne-am înșelat! Actorul pare că nu îmbătrânește nici măcar o zi!

foto - Instagram Victoria Beckham

video - Page Six



Recente

MAGIC IN THE AIR jpg
Hailey Bieber jpg
Tom Cruise i a interzis lui Nicole Kidman 1  foto   Shutterstock jpg
Ryan Reynolds și Blake Lively jpeg
Esta TerBlanche  foto   Shutterstock jpg
Brad Pitt  foto   Shutterstock jpg
Kate Middleton jpeg
Care sunt complexele tale fizice in functie de zodie  Sursa foto shutterstock 526923172 jpg
Chitaristul trupei The Rolling Stones jpg
Jessie J jpg
Kim Kardashian, copii jpeg
Palatul Buckingham  foto   Shutterstock jpg
Brigitta Gheorghe, de la muzica la arta culinara 1  Sursa foto arhiva personala jpg
Barbosu  Sursa foto arhiva personala jpg
The Simpsons  foto   Imdb jpg
Mirosuri pe care cainii le resping jpg
Spune mi zodia ta si vei afla ce nuanta de ruj te pune in evidenta  Sursa foto shutterstock 2477758069 jpg
loialitate jpg
ben affleck jennifer lopez infidelitate contract prenupțial  Sursa Foto   Shutterstock jpg
caine jpg