La 61 de ani, Tom Cruise face șpagatul pe ringul de dans!

Actorul american e într-o formă de zile mari la vârsta la care cei mai mulți dintre noi ne gândim la pensionare. Nu numai că își face singur cascadoriile în filme, dar se rupe și în firguri la petreceri.

image

Victoria Beckham, soția fostului fotbalist David Beckham, un creator de modă de succes și fosta Posh Spice din trupa de fete Spice Girls, a împlinit 50 de ani, ocazie cu care a dat o mare petrecere, de la care n-au lipsit nume cunoscute ale showbiz-ului american și britanic.

Tom Cruise s-a numărat printre invitații de seamă de la petrecerea aniversară din weekendul care tocmai a trecut și, la cei 61 de ani pe care-i numără, a dovedit că este mai atletic ca niciodată. Actorul de la Hollywood a făcut șpagatul pe ringul de dans, în aplauzele tuturor celor prezenți la ziua de naștere a Victoriei Beckham, care a avut loc la clubul Oswald din Londra.

Superstarul din seria de filme „Mission Impossible” a făcut furori cu mișcările lui de breakdance pe care le-a făcut în fața invitaților la petrecerea memorabilă. Printre cei prezenți la petrecere s-au numărat și fostele colege de trupă ale sărbătoritei, Mel B, Emma Bunton, Melanie C și Geri Horner, care au dansat împreună pe una dintre melodiile lor (video mai jos).

Legendarul actor a captat toate privirile și a dansat în aplauzele vedetelor de primă mână invitate la party – Eva Longoria, Rosie Huntington-Whiteley și partenerul ei, Jason Statham, Salma Hayek și Gordon Ramsay.

Tom Cruise a ieșit în evidență la eveniment prin entuziasmul lui și cheftul de distrație, cu toate că a participat la petrecere singur, fără rusoaica cu care fusese combinat până de curând. Vedeta de la Hollywood a stat la petrecere până la 1.30 noaptea și a plecat la fel de singur precum a venit.

Mișcările acestea acrobatice nu-I sunt deloc străine actorului, care și-a sărbătorit împlinirea a 49 de ani în același fel – făcând șpagatul în fața tuturor invitaților. Însă asta s-a întâmplat în 2011 și, având în vedere că au trecut destui ani de-atunci, ne-am fi gândit că Tom Cruise nu mai e la fel de flexibil și de în formă ca atunci. Ne-am înșelat! Actorul pare că nu îmbătrânește nici măcar o zi!

foto - Instagram Victoria Beckham

video - Page Six



Recente

Pavel Bartoș jpg
Anne Hathaway jpg
Printul William si Kate Middleton jpg
Katy Perry jpg
Celine Dion  foto   Instagram jpg
Lily Allen jpg
Kelly Osbourne  foto   Shutterstock jpg
festival  foto   Shutterstock jpg
Courteney Cox cu iubitul  foto   Shutterstock jpg
Click! Pentru Femei jpeg
Anne Hathaway  foto   Shutterstock jpg
Christina Applegate jpg
Tom Cruise jpg
Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg
Shannen Doherty, Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg
Obiceiuri din copilarie  jpg
elvis presley jpg
insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg