„Sunt rezultatul unui viol!”. Despre ce mare actor e vorba?

A jucat într-un serial de mare succes, care a fost difuzat și la noi, iar acum face dezvăluiri cutremurătoare în autobiografia pe care urmează s-o lanseze pe 4 iunie.

image

„Entraces And Exits” (n.r. Intrări și ieșiri) este numele cărții pe care actorul de la Hollywood a scris-o și pe care se pregătește s-o lanseze peste numai câteva zile. În ea, se regăsesc detalii necunoscute despre Kramer din serialul „Seinfeld”, căci despre el este vorba. Vedeta de la Hollywood a fost mințită în privința indetității tatălui său, în primii lui ani de viață, lucru care l-a marcat enorm.  

În primă instanță, comicul Michael Richards a știut povestea pe care mama lui i-a spus-o, și anume că tatăl lui a murit în timpul celui de-al Doilea Război Mondial, și, după ce și-a dat seama că informațiile oferite de ea se contraziceau, actorul i-a cerut celei care i-a dat viață… adevărul. Doar că femeia a început să-i spună altă minciună fiului ei, conform căreia tatăl acestuia ar fi murit într-un accident de mașină.  

În momentul în care Michael s-a făcut destul de mare pentru a-și căuta părintele, mama vedetei a recunoscut, într-un final, că el era rezultatul unui abuz sexual.

image

După ce a primit, în sfârșit, povestea adevărată a nașterii lui de la mama sa, Phyllis Nardozzi, aceasta i-a spus, de asemenea, că voia să facă avort, după ce trecutse printr-un viol, însă avortul era ilegal în 1949. Drept urmare, femeia a decis că cel mai bun lucru ar fi fost să-l dea pe fiul ei spre adopție, însă s-a răzgândit pe parcursul sarcinii și a ajuns să-l crească pe Michael singură.

Adevărul l-a șocat pe bietul copil, care brusc s-a simțit nedorit. Din păcate, senzația nu s-a estompat cu timpul, actorul recunoscând că s-a simțit, o viață întreagă, neiubit și că a avut o furie greu de stăpânit în el atâta timp.

„A trebuit să accept faptul că n-am fost dorit și că mama a vrut să scape de mine”, a declarat vedeta. „A trebuit să aprofundez situația, pentru că descoperisem că furia mea provenea dintr-un sentiment de mare inferioritate”, a continuat actorul să explice. „Am avut întotdeauna o irascibilitate, care provine din faptul că n-am fost dorit, n-am fost acceptat, n-am fost înțeles, n-am fost de-ajuns pentru a fi plăcut sau iubit”, a conchis vedeta serialului „Seinfeld”, care a refuzat o stea pe Hollywood Walk of Fame și multe alte oferte profesionale.

image

Se pare că până și numele lui de familie a fost inventat de mama lui, pentru a-și susține minciunile pe care i le-a spus de-a lungul copilăriei lui. În 2018, actorul a fost diagnosticat cu cancer la prostată și deja era împăcat că urma să părăsească această lume. Cu tratament, însă, a reușit să învingă crunta boală.

foto - ShutterstockRecente

Angelina Jolie tatuaje jpg
Cantaretul Usher jpg
Albert Einstein jpg
Printesa Diana jpg
Blonda de la Drept jpeg
Nativii care gestioneaza bine banii Sursa foto shutterstock 2425256631 jpg
Printesa Diana a murit în 1997 la numai 36 de ani jpeg
Oprah: Eşecul este un bun profesor dacă ştii să înveţi din el jpeg
The Beatles Shutterstock jpg
Prince foto  Shutterstock jpg
Francoise Hardy Foto  Grand Prix jpg
Shakira jpeg
Oprah jpg
Kim Kardashian jpg
celine dion jpg
Chris Martin jpg
kanye west foto  Instagram jpg
Kylie Minogue jpg
Naomi Campbell jpg
nick cannon Instagram jpg