Jennifer Lopez, la a patra căsnicie. De ce a divorțat în trecut?

18 iulie 2022   Viață de vedetă

Diva latino și-a trăit despărțirile și împăcările în fața publicului și-a presei, fără să regrete și fără să-și ascundă dezamăgirile și momentele de extaz suprem.

Presa internațională vuiește, în momentul de față, cu știrea nunții lui JLo. Vedeta și-a unit destinul cu cel al lui Ben Affleck în Las Vegas, iar cântăreața și actrița a confirmat deja minunata veste. La 19 de ani de când își luaseră angajamentul de-a se căsători, Jen și Ben au ajuns, în sfărșit, la altar. Însă va fi pentru totdeauna oare? Pentru că Lopez a mai fost măritată de trei ori înainte și tot de atâtea ori a divorțat. Cele trei mariaje ale vedetei s-au petrecut în 17 ani toate. Ce nu a funcționat la ele?

Soțul nr. 1 - Ojani Noa

Jennifer era o vedetă în devenire când l-a luat de bărbat pe Ojani Noa. Mariajul lor a rezistat 11 luni și, în ianuarie 1998, erau deja divorțați. Nepotrivire de caracter a fost între ei cel mai probabil, având în vedere că scandalul dintre ei doi a venit după despărțirea lor. În august 2007, lui Noa i s-a interzis de la tribunal „să o critice, denigreze sau să o pună într-o lumina proastă” pe Jennifer. Cum de s-a ajuns aici? Ei bine, primul „domn Lopez” avea intenția de-a publica o carte despre mariajul lor. Pfff, și când te gândești ce-o fi avut omul de spus despre căsnicia cu una dintre cele mai râvnite femei din lume!...

Soțul nr. 2 - Cris Judd

Jennifer l-a întâlnit pe Cris pe platourile de filmare ale videoclipului „Love Don't Cost a Thing”, regizat de el. La acea vreme, Judd era și dansator, și coregraf, domeniul în care chiar și ea excelează, însă căsnicia lor a fost chiar mai scurtă decât prima. După nouă luni împreună, adică în 2002, cei doi soți au depus actele de divorț, iar despărțirea lor oficială a fost finalizată după un an.

Ce i-a distanțat unul de altul? Faima tot mai mare a lui Lopez, se pare. Stresul cauzat de paparazzi care îi urmăreau peste tot a devenit de nesuportat pe amândoi. Sau, cel puțin, pentru el: „Intimitatea îți e încălcată. Nu mai ești o persoană normală. Nunta noastră a fost un circ. Câțiva oameni au fost arestați pentru că încercaseră să urce un munte... în încercarea lor de-a păstrunde la eveniment. Am ajuns să închiriem spațiul aerian...”, a dezvălui Cris în 2014, pentru Us Weekly.

Soțul nr. 3 - Marc Anthony

Jennifer și Marc s-au căsătorit în iunie 2004 și îi au împreună pe gemenii Maximilliam și Emmy (14). În ciuda familiei frumoase pe care o formau, cei doi cântăreți au divorțat în 2011. „Când mariajul meu s-a încheiat, nu mi-a fost ușor să iert”, a declarat Lopez în aprilie 2016, în revista W.

„N-a fost acel vis pe care-l aveam încă de mică și mi-ar fi fost ușor să mă înec în sentimente de resemnare, dezamăgire și furie. Dar Marc e tatăl copiilor mei și asta n-o să se schimbe niciodată. Așa că trebuie să ne înțelegem cumva. Și acesta este cel mai dificil lucru pe care-l fac în viața mea”, a conchis diva la acea vreme.

Cu alte cuvinte, infidelitatea e posibil să fi fost cauza principală a divorțului dintre cei doi. Nimeni n-a spus acest cuvânt în mod clar, însă JLo și-a mai exprimat, și cu alte ocazii, dezamăgirea amoroasă simțită în timpul celui mai îndelungat mariaj al ei.  

Foto - Shutterstock, Instagram

Mai multe