Asfixierea erotică. Ce vedete au murit practicând acest joc sexual?

Câteodată cu cât e mai periculos actul sexual, cu atât e mai plăcut. Cel puțin asta consideră cei care-și doresc senzații extrem de tari în dormitor. Totuși cât de departe se poate merge cu un joc sexual?...  

image

Asfixierea sexuală sau erotică presupune să sugrumi pe cineva cu scopul de a-i provoca plăcere sexuală. Pare ireal, însă această practică este destul de răspândită printre partenerii care caută altceva decât simpla poziție a misionarului în dormitor. Acest joc se înscrie în categoria celor care te împiedică să respiri. Totuși, dacă nu poți respira, cum de simți plăcere? O să fiți surprinși să aflați!

Cum se procedează

Se pot folosi mâinile, o pungă de plastic sau orice dispozitiv sado-maso, precum glugile, pentru a iniția acest joc periculos. Atunci când îți propui să faci acest lucru, trebuie să știi perfect cum să procedezi și, mai ales, când să te oprești, pentru a nu pune în pericol viața partenerului tău. Astfel, poți sugruma pe cineva punând ceva în jurul gâtului sau acoperind gura și nasul.  

Trebuie spus că asfixierea erotică este o practică periculoasă. Noi doar o explicăm, nu îndemnăm pe nimeni să facă acest lucru acasă la ei. Riscurile medicale minore pe care ți le iei sunt vase sparte la nivelul feței, o voce răgușită și probleme în a înghiți. Cel mai mare risc este… moartea. Dacă cineva are tensiune arterială sau un colesterol ridicat nu poate încerca asemenea joc, care n-ar face decât să-l expună unor complicații cu potențial fatal.

image

O variantă a acestei asfixieri erotice este autoasfixierea erotică, adică când te joci de-a a-ți întrerupe respirația de unul singur, fără să ai un partener prin preajmă, lucru care este și mai periculos pentru simplul motiv că, dacă ai nevoie de ajutor, nu există nimeni lângă tine care să ți-l ofere.

Cum afectează o relație

Cum spuneam, e o joacă periculoasă. Nici măcar experții în sado-masochism nu recomandă să încerci așa ceva acasă tocmai din cauza riscului imens. Mai mult, nu trebuie încercată nicio joacă de-a sugrumatul cu cineva pe care nu-l cunoști prea bine sau n-ai încredere în acea persoană. Chiar și cei mai experimentați parteneri în ale sexului trebuie să citească bine protocolul și instrucțiunile înainte, pentru a ști exact cum să acționeze dacă apare vreun semn că ceva ce nu e în regulă.

Cum obții plăcere

Statisticile spun că, în fiecare an, în jur de 250-1.000 de oameni mor din cauza autoasfixierii sexuale. Și-atunci de ce să încerci așa ceva? Cum poți obține plăcere de pe urma unui act atât de violent și de periculos? Se pare că plăcerea, acea adrenalină incredibilă se simte intens în tot corpul în momentul în care se dă drumul la strânsoarea sugrumării. Sângele începe brusc să circule din nou și întregul organism eliberează adrenalină după ce fusese în pericol de moarte.

Moartea are loc, de obicei, din cauza presiunii pe arterelor carotid, două vase de sânge mari de la nivelul gâtului, care duce sângele la creier. Presiunea pe aceste artere te va face să leșini, după care se poate instala moartea, dacă sugrumarea nu se eliberează la timp.

Victime celebre

Se pare că există chiar și vedete care au practicat asemenea joc și, din păcate, nu s-au oprit la timp. Michael Hutchence, liderul trupei INXS, și actorul David Carradine și-au găsit sfârșitul încercând să obțină plăcere prin asemenea metodă sexuală extrem de periculoasă.

Foto - Shutterstock



Recente

discuții în cuplu  foto   Shutterstock jpg
cuplu fericit jpg
Ginesexualitate jpeg
divort jpg
sex la birou  foto   Shutterstock jpg
atractie cuplu jpg
5 indicii ca ai o relatie de cuplu perfecta chiar daca nu constientizezi  Sursa foto Pixabay jpg
7 motive pentru care nu ai relatia de cuplu visata  Sursa foto shutterstock 1053033374 jpg
Asa faci fata unei respingeri  Sursa foto shutterstock 1011979651 jpg
5 tehnici sa aplanezi o cearta in cuplu  Sursa foto Pixabay jpg
Cum v ar putea salva relatia dormitul in paturi separate  Sursa foto shutterstock 2179362725 jpg
Reactia emotionala a femeilor care topeste inima barbatilor  Sursa foto shutterstock 793940869 jpg
Cele mai ciudate observatii stiintifice despre iubire  Sursa foto shutterstock 1753478519 jpg
femeie și bărbat care se ceartă  foto   Shutterstock jpg
shutterstock 572240722 jpg
album foto jpg
Jobul poate distruge o relatie  Sursa foto shutterstock 2203174377 jpg
Recomandărisexolog pentru o viata sexuala mai buna in 2024  Sursa foto Pixabay png
cuplu jpg
Ucigasi tacuti ai unei relatii  Sursa foto shutterstock 2245035293 jpg