Jennifer Lopez face dezvăluiri șocante: „Mama mă snopea în bătaie!”

Este una dintre cele mai mari staruri din lume, iar secreul succesului ei poate fi și faptul că este extrem de sinceră cu fanii ei și nu încearcă să le ascundă nimic.

image

JLo se bucură de succes atât în cariera actoricească, cât și în muzică, însă vedeta susține că nu i-a fost tot timpul ușor, că lumea a judecat-o și-a încercat s-o demoralizeze pe parcursul evoluției sale artistice. Iar greutățile în viață se pare că au început încă de mică, când mama ei s-a dovedit a fi o femeie strictă, care nu ezita să corecteze comportamentul copiilor ei prin pedepse fizice.

Mama lui Jennifer, Guadalupe Rodríguez, a învățat-o pe diva latino să nu fie afectată de critici într-un domeniu ca showbiz-ul, în care concurența e aprigă și trebuie să fii extrem de puternic pentru a supraviețui. În timp ce-și creștea fiicele – Jen are două surori – le insufla un lucru care le-a ajutat mult în viață – să fie independente, să-și facă rost de banii lor și să nu stea la mâna niciunui bărbat.

„Nu și-a dorit niciodată să ajungem să depindem de vreun bărbat, pentru că asta a învățat și ea când a crescut”, a dezvăluit Lopez pentru Entertainment Tonight, în 2010. Însă atunci n-a fost singura dată când vedeta a vorbit despre mama ei. În 2013, Jennifer le-a declarat celor de la  Cosmopolitan sfatul primit de la cea care i-a dat viață, care a ajutat-o să treacă peste eșecuri în carieră.

image

„Când mi-am început cariera, am susținut primul meu spectacol în Europa. Apoi am sunat-o pe mama plângând ca să-i spun că n-au mers lucrurile chiar cum am vrut și că n-am primit solo-ul la care mă așteptam. Iar ea mi-a spus: «Lucrezi într-un domeniu foarte dur. Să nu mă mai suni niciodată plângând! Fii mai puternică de-atât!».”

Lopez se află în apogeul carierei ei. A cântat în pauza de la Super Bowl, în 2020, a primit o nominalizare la Globurile de Aur pentru rolul interpretat în „Hustler” și, mai nou, o duce bine și pe plan personal, logodindu-se cu fostul ei logodnic, Ben Aflleck. Pentru a împărtăși cu fanii ei frânturi din viața sa aglomerată, JLo a realizat documentarul „Halftime”, care poate fi urmărit acum pe Netflix. Însă acest documentar ne dezvăluie și o surpriză de proporții…

În „Halftime”, vedeta vorbește și despre relația pe care o are cu mama ei, Guadalupe Rodríguez. „A făcut ce-a avut de făcut pentru a supraviețui. Iar asta a făcut-o puternică, dar și dură…”, ține să precizeze cântăreața, care și-a continuat dezvăluirile recunoscând că Rodríguez „m-a bătut de m-a snopit când eram copil”.

Mama lui Jennifer a apărut și ea în documentar și a spus în fața camerelor: „Am avut întotdeauna cele mai mari așteptări de la fetele mele. N-am făcut asta ca să le critic. Ci ca să le arăt că puteau fi mai bine”, după care a adăugat: „Jennifer a fost cea mai dificilă, ca să fiu sinceră. Ne-am contrazis mult noi două”, a declarat cea care recunoaște că n-a fost niciodată mama perfectă.

Foto - InstagramRecente

Victoria B jpg
victima shutterstock 1661010535 jpg
Celebra creatoare de modă Coco Chanel a încetat din viață în 1971 jpeg
Epilare jpg
Tom Cruise jpeg
jeff bridges shutterstock 185455103 jpg
Conserve jpg
Mr Bean  jpg
ronaldo jpg
Luna si Soarele shutterstock 2154153519 jpg
casti   muzica   shutterstock 2154926423 jpg
kim kardashian 1 jpg
Recenzii jpg
Jenna Rink 3 jpeg
coperta Click! pentru femei Nr  13 2022 jpeg
fast food  jpg
manipulator   manipulare   shutterstock 1932266996 jpg
Adolf Hitler shutterstock 252139258 jpg
86bdaddee9c5cfdfc1cd9951e2b42c69 jpeg
vedete jpg