Jennifer Lopez nu s-a putut opri din râs în timpul filmării unei secvențe de sex

13 ianuarie 2024   Viață de vedetă

Este actriță profesionistă, însă, în timp ce filma o secveță de maximă pasiune pentru „The Boy Next Door”, a izbucnit în râs cu partenerul ei de platou și nu s-a mai putut opri. Regizorul a trebuit să intervină!

Are ani întregi de experiență pe platourile de filmare, însă acest lucru n-a împiedicat-o pe diva latino să iasă din tipare, să se comporte de parcă nu mai fusese niciodată în fața unei camere de filmat, la un proiect pe care l-a avut de bifat.

Jennifer Lopez și-a început cariera actoricească în 1991, când a jucat în „Selena”, și de-atunci a făcut un număr impresionat de filme alături de actori faimoși, precum Kevin Fields, Josh Duhamel, Ralph Fiennes, Ryan Guzman și Ben Affleck.

JLo i-a dat replica lui Ryan Guzman, în filmul „The Boy Next Door” din 2015, și s-au înțeles de minune cei doi actori. De fapt, Ryan a dezvăluit, la conferința de presă a promovării filmului, că el a petrecut ceva timp cu Jen înainte de-a filma o secvență intimă, tocmai pentru a se acomoda unul cu altul.

În scena respectivă, Lopez se dezbracă în fața partenerului ei de platou, iar Ryan o atinge pe sâni și duce totul mai departe. Actrița n-a vrut să fie înlocuită de vreo figurantă în secvența de sex, însă au existat mici probleme la filmări. Actorul i-a zis ei că el avea mari emoții, că nu mai făcuse asta niciodată și că nu era obișnuit să fie gol în fața camerei.

„M-am uitat la ea, când ne-a prezentat pe platou, și am văzut-o că a izbucnit în râs. Atunci am început și eu să râd isteric, râsul ei a fost contagios”, a povestit actorul cu plăcere. Adevărul e că cei doi actori au ținut-o așa vreo cinci minute, lucru care a început să-l deranjeze pe regizor, care s-a văzut nevoit să intervină și să recreeze atmosfera romantică necesară acelei secvențe.

Totul s-a încheiat cu bine, într-un final. Actorii au reușit să treacă cu bine de cea mai incomodă secvență din film și, mai mult de-atât, au ajuns să aibă ce povesti jurnaliștilor care au adorat mica lor pățanie de la filmări.

foto - Instagram

Mai multe