Învață de la vedete cum să obții un machiaj impecabil!

Îți dorești să ai aspect ca al lui Megan Fox sau să descoperi secretele de machiaj ale cântăreței Jennifer Lopez? Make-up artiștii celebrităților dezvăluie cum le ajută pe vedete să arate atât de bine! 

image

Pentru a obține un machiaj impecabil, este important să îți pregătești înainte pielea. Masarea acesteia ajută la stimularea sistemului limfatic, la estomparea umflăturilor și la obținerea unui aspect frumos. Așadar, masează-ți pomeții, bărbia, nasul și fruntea timp de 2-3 minute, apoi aplică un primer, care va netezi pielea și va estompa cicatricile. Înainte să folosești fond de ten, make-up artistul Alex Mayo îți recomandă să adaugi puțin ulei pentru ten în produs, iar astfel vei obține un aspect strălucitor. 

Dacă îți dorești să folosești fard de obraz, recomandarea specialiștilor „Marie Claire” este ca înainte să îți aplici fondul de ten, să îți pudrezi obrajii, apoi cu aceeași pensulă sau cu același burete cu care ai aplicat fardul, să aplici și fondul de ten pe obraji. Dacă ai optat pentru un burete de machiaj, folosește-l umed, deoarece va face ca fondul de ten să ofere un aspect natural! 

Citește și: Vrei să estompezi semnele vizibile ale îmbătrânirii? Apelează la aceste trucuri de machiaj! 

Înainte să îți aplici rimelul, periază-ți sprâncenele pornind din cel mai înalt punct. Pentru volum, poți să folosești un gel de sprâncene, iar pentru a obține o formă perfectă, poți pulveriza o cantitate mică de fixativ pe peria pentru sprâncene înainte să o folosești. 

În ceea ce privește obținerea buzelor perfecte, make-up artistul Patrick Ta spune că este bine să folosești, înainte de a-ți aplica rujul, un exfoliant pentru buze sau să le exfoliezi cu o periuță de dinți umedă. Apoi, aplică un balsam de buze pentru hidratare, folosește creion de buze, iar rujul aplică-l din centrul buzelor spre exterior. Ulterior, aplică o nuanță închisă de ruj în centrul buzelor pentru a le evidenția. 

Citește și:  5 produse pe care să le folosești pentru machiaje profesioniste 

La final, este bine să îndepărtezi excesul de machiaj. După ce ai aplicat fondul de ten, cu un șervețel uscat șterge orice urmă de ulei sau produs care arată inestetic pe față. 

Sursă foto: Instagram -@patrickta, @jlo  Recente

caine jpg
parola jpg
palpitatii jpg
Joan Collins foto  Shutterstock jpg
Beyonce jpg
actor pe covorul roșu foto  Shutterstock jpg
Hedy Lamar foto  Crossroads (1942) jpg
Celine Dion foto  Shutterstock jpg
Rihanna foto  Instagram jpg
Coperta Click! pentru femei Nr 11 2024 jpg
Jennifer Garner jpg
Hannah Dodd foto  Shutterstock jpg
Sarah Jessica Parker jpg
Jessica Alba foto  Shutterstock jpg
Jessica Biel jpg
Sarah Wayne Callies foto  Shutterstock jpg
ten frumos jpg
Britney Spears jpg
Courteney Cox si Matthew Perry jpg
Boney M XP 1 png