Învață de la vedete cum să obții un machiaj impecabil!

Îți dorești să ai aspect ca al lui Megan Fox sau să descoperi secretele de machiaj ale cântăreței Jennifer Lopez? Make-up artiștii celebrităților dezvăluie cum le ajută pe vedete să arate atât de bine! 

image

Pentru a obține un machiaj impecabil, este important să îți pregătești înainte pielea. Masarea acesteia ajută la stimularea sistemului limfatic, la estomparea umflăturilor și la obținerea unui aspect frumos. Așadar, masează-ți pomeții, bărbia, nasul și fruntea timp de 2-3 minute, apoi aplică un primer, care va netezi pielea și va estompa cicatricile. Înainte să folosești fond de ten, make-up artistul Alex Mayo îți recomandă să adaugi puțin ulei pentru ten în produs, iar astfel vei obține un aspect strălucitor. 

Dacă îți dorești să folosești fard de obraz, recomandarea specialiștilor „Marie Claire” este ca înainte să îți aplici fondul de ten, să îți pudrezi obrajii, apoi cu aceeași pensulă sau cu același burete cu care ai aplicat fardul, să aplici și fondul de ten pe obraji. Dacă ai optat pentru un burete de machiaj, folosește-l umed, deoarece va face ca fondul de ten să ofere un aspect natural! 

Citește și: Vrei să estompezi semnele vizibile ale îmbătrânirii? Apelează la aceste trucuri de machiaj! 

Înainte să îți aplici rimelul, periază-ți sprâncenele pornind din cel mai înalt punct. Pentru volum, poți să folosești un gel de sprâncene, iar pentru a obține o formă perfectă, poți pulveriza o cantitate mică de fixativ pe peria pentru sprâncene înainte să o folosești. 

În ceea ce privește obținerea buzelor perfecte, make-up artistul Patrick Ta spune că este bine să folosești, înainte de a-ți aplica rujul, un exfoliant pentru buze sau să le exfoliezi cu o periuță de dinți umedă. Apoi, aplică un balsam de buze pentru hidratare, folosește creion de buze, iar rujul aplică-l din centrul buzelor spre exterior. Ulterior, aplică o nuanță închisă de ruj în centrul buzelor pentru a le evidenția. 

Citește și:  5 produse pe care să le folosești pentru machiaje profesioniste 

La final, este bine să îndepărtezi excesul de machiaj. După ce ai aplicat fondul de ten, cu un șervețel uscat șterge orice urmă de ulei sau produs care arată inestetic pe față. 

Sursă foto: Instagram -@patrickta, @jlo  



Recente

lenjeria din dantelă jpg
Studiu jpg
Gisele Bündchen și copiii ei  jpg
femeie în roșu  foto   Shutterstock jpg
Emma Stone jpg
Cher jpg
Ryan Gosling  Sursa foto shutterstock 1194165124 jpg
Ce trebuie sa stii despre univers  Sursa foto shutterstock 1723447648 jpg
Parada pălăriilor trăsnite din Marea Britanie jpg
vacanță de Paște  foto   Shutterstock jpg
Ramona Păun  jpg
Ce greseli faci in cuplu in functie de zodie  Sursa foto shutterstock 1490808767 jpg
Rita Ora jpg
Oppenheimer, Tom Conti  jpg
Pavel Bartoș jpg
Anne Hathaway jpg
Printul William si Kate Middleton jpg
Katy Perry jpg
Celine Dion  foto   Instagram jpg
Kelly Osbourne  foto   Shutterstock jpg