VIDEO Bun venit acasă la Jennifer Lopez! Așa arată vila ei de 60 de milioane de dolari

S-a făcut mare tam-tam pe achiziția imobiliară a soților Affleck. Până la urmă, 60 de milioane de dolari cheltuiți chiar și pe o casă nu-s de colo! Dar merită oare vila lui JLo toți banii?

image

Și-a cumpărat o mega-casă și trăiește fericită în ea, fără să comenteze nimic. Însă tocmai prețul vilei lui Jennifer Lopez ne-a pus pe gânduri – oare cum arată o casă de 60 de milioane de dolari? Ei bine, diva latino abia acum ne-a oferit câteva imagini de acasă de la ea. Și frânturile de fotografii dau de gol luxul în care trăiește deținătoarea unei averi de 400 de milioane de dolari.

Actrița și cântăreața de origine portoricană a pozat într-unul dintre holurile casei sale atunci când se pregătea să plece la evenimentul LACMA Gucci din Los Angeles, weekendul trecut. Interiorul casei pe care JLo o împarte cu soțul ei, Ben Affleck, este tot de un alb imaculat, cu mici accente de auriu și angintiu, pentru a-i da o tentă modernă.

Altă dată, vedeta s-a filmat în bucătăria ei surprinzător de rustică, în care există, deasupra insulei, mai multe coșuri de răchită suspendate, pentru un plus de confort și personalizare. Mai mult, ne-a arătat cât de plăcută e sufrageria ei sau terasa, lângă care se află o piscină infinity.

Cuplul de la Hollywood a cumpărat casa în luna mai a acestui an și s-a mutat în ea astă vară, după ce Jennifer a supravegheat întreaga operațiune de redecorare a vilei sale luxoase.

Costul exact al vilei de 4.000mp a fost 60,85 de milioane de dolari. Contractual de vânzare-cumpărare s-a semnat într-o singură săptămână, iar cei doi soți au plătit cu 15 milioane de dolari mai puțin decât cerea fostul proprietar, care-și dorea 75 de milioane de dolari pe vila sa.

În 2018, când a fost scoasă la vânzare pentru prima dată, casa a fost listată la 135 de milioane de dolari, dar prețul a fost aproape tăiat la jumătate anul acesta, când a fost relistată.

Clădirea cunoscută ca „proprietatea Wallingford” se află pe un teren de 25.000mp și are 12 dormitoare și 24 de băi. Proprietatea a fost extinsă recent pentru a găzdui un garaj în care să încapă 12 mașini și o parcare de 80 de autoturisme.

Pe teren, mai există o casă de oaspeți, o casă pentru îngrijitorii casei principle și o altă casă cu două dormitoare pentru paznici. Cum e Lopez extrem de activă, ea are acum la dispoziție o sală întreagă de sport, dar și terenuri de baschet, pickleball și un ring de box. Mai mult de-atât, există un bar și un loc de relaxare după sport.

Ca o diva care se respectă, Jen trebuie să arate bine tot timpul. De aceea a comandat să aibă chiar acasă la ea propriul salon de înfrumusețare, pentru a-și aranja părul și machiajul oricând. Mai are la dispoziție un cinematograf, o saună de cinci stele și câteva încăperi de masaj.

foto - Instagram



Recente

Christina Applegate jpg
Shania Twain, Jon Bon Jovi  foto   Shutterstock jpg
Celebritati  jpg
Whitney Houston  foto   Shutterstock jpg
Meghan Markle si fiica ei  jpg
Olivia Munn și John Mulaney  foto   Shutterstock jpg
Madonna  jpg
să vorbim de vorbă   Oana & Ion jpg
Cindy Crawford  Shutterstock jpg
respiratie pe gura jpg
Elon Musk  foto   Shutterstock jpg
Angelina Jolie și copiii ei  foto   Shutterstock jpg
Britney Spears  foto   Shutterstock jpg
Kim Kardashian  Instagram jpg
Khloe Kardashian a slabit jpg
musafiri  jpg
Gigi Hadid  sursa   Instagram jpg
lenjeria din dantelă jpg
Studiu jpg
Gisele Bündchen și copiii ei  jpg