Canibalismul l-a costat colaborarea cu Jennifer Lopez!

Toată lumea are hobby-uri, însă o obsesie pentru canibalism este mai mult decât își poate imagine oricine. Cu toate astea, un actor de la Hollywood are asemenea pasiune șocantă.

image

Cu privirea lui pătrunzătoare și o familie plină de cântăreți și producători de film, nici că se putea ca showbiz-ul să nu facă parte din destinul lui Armie Hammer. Însă actorul e pe cale să-și pericliteze întreaga carieră din cauza unor pasiuni uluitoare.

Hammer a reușit, până acum, să obțină o nominalizare la Oscar cu rolul Oliver din „Call Me by Your Name”, însă tot efortul său de până acum pare în zadar, pentru că Armie riscă să piardă totul în momentul de față. Adevărul începe să iasă la iveală despre cine este cu adevărat Armie Hammer.

Actorul arată un interes vădit pentru postările BDSM (adică sado-masochiste) pe Twitter, iar, în 2021, un cont de pe Instagram a postat câteva mesaje șocante pe care vedeta de la Hollywood le trimisese câtorva femei, în timp ce era încă însurat cu mama celor doi copii ai săi, Elizabeth Chambers.

În mesajele respective, actorul le-a vorbit acelor femei, cât se poate de sincer și de plin de patos, despre pasiunea pe care o are el pentru sado-masochism, canibalism și viol. Fanii lui Armie au observat și ei cum starul hollywoodian urmărea câteva hashtag-uri care au legătură cu „shabari” (arta japoneză a bondage-ului) și mânuirea cuțitelor.

Fosta iubită a starului din „Birth of a Nation”, care a avut o relație de patru luni cu Hammer, a povestit, la un moment dat, cum Armie i-a făcut ei un „cadou” inedit când i-a zgâriat cu cuțitul inițialele numelui lui pe corpul ei.

Mai mult, în martie 2021, o femeie l-a acuzat pe actor de viol, lucru pe care el l-a negat cu vehemență. Oricum întregul scandal iscat atunci e posibil să-l coste întreaga carieră pe actorul talentat.

Echipa lui de management a renunțat la colaborarea cu el, iar actorul a fost nevoit să renunțe la rolul pe care îl avea de interpretat în filmul „Shotgun Wedding”, unde urma să-i dea replica lui Jennifer Lopez. Adevărul e că era puțin probabil ca cineva cu asemenea pasiuni periculoase și ilegale să ajungă în apropierea unei vedete de calibrul lui JLo, care este păzită zi și noapte de o echipă super-performată de securitate.

foto - ShutterstockRecente

Taylor Swift cântăreața foto  Shutterstock jpg
Sofia Vergara foto  Shutterstock jpg
JA jpg
Bradley Cooper și Beyonce jpg
Pisicile negre aduc ghinion Ce tari le considera norocoase Sursa foto shutterstock 700014673 jpg
David Beckham foto  Instagram jpg
Nunta Meghan Markle, Printul Harry jpg
Christie Brinkley jpg
Regele Charles jpg
kanye west foto  Instagram jpg
Beyoncé jpg
Adele 1 jpg
Melania Trump jpg
DDR03557 png
eveniment seara (1) jpg
Ryan Gosling și Eva Mendes foto  Shutterstock jpg
Vedete jpg
Familia Regala jpg
Beyonce Instagram jpg
Selena Gomez foto  Shutterstock jpg