Canibalismul l-a costat colaborarea cu Jennifer Lopez!

Toată lumea are hobby-uri, însă o obsesie pentru canibalism este mai mult decât își poate imagine oricine. Cu toate astea, un actor de la Hollywood are asemenea pasiune șocantă.

image

Cu privirea lui pătrunzătoare și o familie plină de cântăreți și producători de film, nici că se putea ca showbiz-ul să nu facă parte din destinul lui Armie Hammer. Însă actorul e pe cale să-și pericliteze întreaga carieră din cauza unor pasiuni uluitoare.

Hammer a reușit, până acum, să obțină o nominalizare la Oscar cu rolul Oliver din „Call Me by Your Name”, însă tot efortul său de până acum pare în zadar, pentru că Armie riscă să piardă totul în momentul de față. Adevărul începe să iasă la iveală despre cine este cu adevărat Armie Hammer.

Actorul arată un interes vădit pentru postările BDSM (adică sado-masochiste) pe Twitter, iar, în 2021, un cont de pe Instagram a postat câteva mesaje șocante pe care vedeta de la Hollywood le trimisese câtorva femei, în timp ce era încă însurat cu mama celor doi copii ai săi, Elizabeth Chambers.

În mesajele respective, actorul le-a vorbit acelor femei, cât se poate de sincer și de plin de patos, despre pasiunea pe care o are el pentru sado-masochism, canibalism și viol. Fanii lui Armie au observat și ei cum starul hollywoodian urmărea câteva hashtag-uri care au legătură cu „shabari” (arta japoneză a bondage-ului) și mânuirea cuțitelor.

Fosta iubită a starului din „Birth of a Nation”, care a avut o relație de patru luni cu Hammer, a povestit, la un moment dat, cum Armie i-a făcut ei un „cadou” inedit când i-a zgâriat cu cuțitul inițialele numelui lui pe corpul ei.

Mai mult, în martie 2021, o femeie l-a acuzat pe actor de viol, lucru pe care el l-a negat cu vehemență. Oricum întregul scandal iscat atunci e posibil să-l coste întreaga carieră pe actorul talentat.

Echipa lui de management a renunțat la colaborarea cu el, iar actorul a fost nevoit să renunțe la rolul pe care îl avea de interpretat în filmul „Shotgun Wedding”, unde urma să-i dea replica lui Jennifer Lopez. Adevărul e că era puțin probabil ca cineva cu asemenea pasiuni periculoase și ilegale să ajungă în apropierea unei vedete de calibrul lui JLo, care este păzită zi și noapte de o echipă super-performată de securitate.

foto - Shutterstock



Recente

Prințesa Roz  foto   Shutterstock jpg
mașină  foto   Shutterstock jpg
copil speriat  foto   Shutterstock jpg
Dannii Minogue  Instagram jpg
Sophie Turner și Joe Jonas  foto   Shutterstock jpg
Rumer Willis  foto   Shutterstock jpg
Regina Camilla a Marii Britanii jpg
Christina Applegate jpg
Shania Twain, Jon Bon Jovi  foto   Shutterstock jpg
Celebritati  jpg
Whitney Houston  foto   Shutterstock jpg
Meghan Markle si fiica ei  jpg
Olivia Munn și John Mulaney  foto   Shutterstock jpg
Madonna  jpg
să vorbim de vorbă   Oana & Ion jpg
Cindy Crawford  Shutterstock jpg
respiratie pe gura jpg
Elon Musk  foto   Shutterstock jpg
Angelina Jolie și copiii ei  foto   Shutterstock jpg
Britney Spears  foto   Shutterstock jpg