Laptele matern, secretul Serenei Williams pentru piele. Cum a ajutat-o

15 decembrie 2023   Viață de vedetă

Serena Williams (42 de ani) și-a surprins urmăritorii de pe TikTok, unde a postat un filmuleț în care a prezentat un ritual neobișnuit pentru piele. Mai exact, tenismena a arătat că este adepta folosirii laptelui matern. Iată cum a ajutat-o! 

Este cunoscută pentru realizările sale inovatoare în sport, însă Serena Williams a surprins audiența de pe TikTok cu un sfat inedit de frumusețe.

Mamă a doi copii, sportiva a dezvăluit că folosește lapte matern pentru a-și atenua arsurile solare de sub ochi. Serena, care a născut în luna august pentru a doua oară, pretinde că acest truc este eficient, motiv pentru care a decis să le arate și urmăritorilor ei cum își îngrijește pielea. 

Îmbrăcată în haine negre, lejere și cu părul prins în coadă, Serena s-a adresat fanilor direct din casa ei din Los Angeles: „Am arsuri complete sub ochi. Nu întrebați de ce… Am pielea sensibilă. Am stat la soare, povestea este lungă”, a explicat ea, în timp ce a apelat la o resursă aflată la îndemâna ei - laptele matern:

„Oricum, voi folosi lapte matern, care funcționează pentru copilul meu. Se spune că este bun la toate, așa că o să-l încerc timp de o săptămână și ceva pentru ochiul meu să văd dacă trucul funcționază”, a spus ea în filmulețul distribuit de peste 5.000 de persoane pe TikTok. 

Ce rezultate a avut trucul Serenei Williams? 

După aplicarea laptelui matern sub ochi, Serena Williams a prezentat rezultatele pozitive: „Vreau să vă spun că deja mă simt mai bine. Trucul cu laptele matern a funcționat”, a remarcat ea. 

Citește și: Fetița Serenei Williams, într-o replică a costumului purtat de mamă la Australian Open. Povestea îmbrăcămintei asimetrice 

Moment neașteptat pentru Simona Halep în aeroport: „Vrei să fii soția mea?”

Afirmațiile vedetei despre proprietățile vindecătoare ale laptelui matern găsesc sprijin în cercetările științifice. Spre exemplu, în lucrarea „Terapia cu lapte: utilizări neașteptate ale laptelui matern uman”, din 2019, citată de revista „Hello Magazine”, se punctează că această băutură are proprietăți naturale antibacteriene, adică ar putea fi un tratament benefic pentru diferite probleme ale pielii, inclusiv pentru arsuri, tăieturi și zgârieturi. Tu ce părere ai despre remediul sportivei? 

Sursă foto: Shutterstock  

Mai multe