Moment neaşteptat pentru Simona Halep pe aeroport! "Vrei să fii soţia mea?"

Moment neaşteptat pentru Simona Halep pe aeroport! "Vrei să fii soţia mea?" jpeg

Simona Halep s-a întors acasă, după ce a câştigat turneul de la Wembledon, în faţa Serenei Williams, şi a avut parte de o primire demnă de o campioană. Ea fost primită la Salonul Oficial de la Aeroportul Henri Coandă, la fel ca anul trecut, după succesul de la Roland Garros, însă a avut parte de mai multe surprize.

Odată ajunsă la aeroport, Simona Halep a fost aşteptată cu o limuzină ce costă jumătate de milion de euro, şoferul fiind chiar Ion Ţiriac. Ilie Năstase a fost însă primul care a felicitat-o.

"De fiecare dată mă întorc cu drag în România şi acasă la mine", a spus Simona Halep.

Campioana noastră acoborât din avion cu trofeul în mână. "Loc găsesc oriunde şi oricât pt astfel de trofee. O să-l pun lângă cel de la Roland Garros şi lângă cele două de la Madrid", a mai spus Simona.

Surprizele însă nu s-au oprit aici. Fanii au venit în număr foarte mare să o întâmpine pe campioana de la Londra, iar unul dintre ei chiar a vrut să o ceară de soţie. S-a oprit pentru a primi felicitările şi a făcut fotografii cu mai mulţi dintre ei.

Un bărbat din mulţime a fost mai hotărât de atât şi a venit cu un mesaj neaşteptat pentru Simona Halep. A declarat în faţa tuturor că şi-ar dori să îi fie alături mereu. Acesta a venit cu o pancartă pe care scria ”Simona, vrei să fii soţia mea?”. Din nefericire pentru el, Halep nu a apucat să răspundă cererii.

sotie halep aeroport png png

Simona Halep va prezenta publicului din România trofeul cucerit sâmbătă la Wimbledon, în cadrul unui eveniment organizat de Primăria Capitalei pe Arena Naţională, miercuri, 17 iulie, începând cu ora 19:00, informează un comunicat al Federaţiei Române de Tenis.

Sursă: digisport.roRecente

Hillary Clinton FOTO Profimedia jpg
Nostradamus a prezis că în 2013 va începe al Treilea Război Mondial jpeg
4x5 Mainstage UNTOLD 2024 jpg
Kim Kardashian jpg
influencer  foto   Shutterstock jpg
Kim Kardashian în lenjerie intimă  foto   Instagram jpg
turbulență jpg
Serena Williams  foto   Shutterstock jpg
Nicki Minaj  jpg
Sharon Stone jpg
AD 4nXfs3LB6wCUzZe0QGfm 2E 0loKYvfmcgKRRZdJY7mYQ0V3HM1YwPuJY4OvwLSBL 1NnRCp wuv1ali9JRQ65WltiomaWRbWtMhfIxhqDgCvrmza4tOmhL91H203pYWobZYsep31 jrOgGqp5D1yvfaf2hLA
cel mai bogat model din lume jpg
Kevin Bacon jpg
Celebra creatoare de modă Coco Chanel a încetat din viață în 1971 jpeg
Maimuța Proboscis jpg
Jake Gyllenhaal   jpeg
Justin Bieber jpg
Debbie Harry  Instagram jpg
michael jackson jpg
Khloe Kardashian jpg