Martina Navratilova, măritată cu fosta Miss URSS. Povestea lor de amor

Campioana la tenis, Martina Navratilova, și fosta Miss URSS, Julia Lemigova, formează un cuplu stabil și fericit încă din 2008. Însă greutățile nu le-au ocolit!

image

Cele două soții au făcut istorie fiecare în domeniul ei de activitate, în ultimele decenii. Fiind amândouă deja cunoscute datorită carierei pe care o aveau, Martina și Julia au făcut parte din distribuția unui reality show de succes, „Real Housewives of Miami”, în 2021, bifând o mare premieră pentru emisiune în calitate de prima căsnicie de același sex care a apărut vreodată în show.

Încântată că familia ei are parte de o expunere binevenită, Lemigova a oferit un interviu pentru The List, în care fosta Miss URSS și fosta câștigătoare a locului al doilea de la Miss Univers a spus că ea și soția ei sunt fix ca orice cuplu de pe lumea asta, heterosexual sau nu.

Julia Lemigova și-a amintit momentul în care a cunoscut-o pe legendara tenismenă de origine cehă. Cele două au făcut cunoștință în 2000, dar abia în 2008, la French Open, au reușit să stabilească o legătură mai însemnată. Lemigova a invitat-o pe Navratilova să ia micul dejun împreună și, la scurt timp, s-au mutat împreună.

Navratilova este destul de deschisă în privința sexualității ei, însă partenera ei de viață tot ezista să spună întregii lumi că prefera compania femeilor. „Nu mă simțeam bine ca restul lumii să știe despre un aspect atât de intim al vieții mele”, ținut Julia să precizeze.

Într-o discuție liberă cu cei de la NBC News, fostul model a recunoscut că a prins curaj să recunoască în mod public că e lesbiană după ce le-a văzut pe fiicele ei, Victoria și Emma, cum se mândreau că ele aveau două mame. În 2014, Navratilova a cerut-o de soție pe Lemigova la US Open. Momentul a fost transmis de ecranele din Arthur Ashe Stadium în uralele publicului.

image

Cele două vedete și-au unit destinele în cadrul unei ceremonii private care a avut loc la hotelul Peninsula din New York. Și, din acel moment, sunt amândouă extrem de fericite alături de fiicele lor, cățeii, pisicile, vacile și caprele pe care le au în fermă. Cele două soții își împart viața între cele două case ale lor, una din Miami, alta din Florida, unde și-au construit un adevărat sanctuar.

În ianuarie 2023, Navratilova a anunțat, în mod public, că a fost diagnosticată cu un stadiu incipient de cancer la gât și sân și că a început tratamentul de urgență. În iunie, a revenit cu o veste bună, anunțând că nu mai are cancer. În tot acest timp, soția ei i-a fost alături fostei tenismene și speră să nu mai treacă niciodată prin asemenea momente.

foto - Shutterstock



Recente

shutterstock 2353299337 jpg
Liam Diddy jpg
shutterstock 2464171741 jpg
Târgul Vrăjitoarelor OCC jpeg
V2 (1) png
P  Diddy  foto   Shutterstock jpg
Francesca Eastwood  foto   Shutterstock jpg
Rihanna (1) jpg
ketchup  foto   Shutterstock jpg
Kanye West  foto   Shutterstock jpg
Dudley Moore  foto   Shutterstock jpg
shutterstock 2249337991 jpg
Snapinsta app 462030422 18022603226581291 5365278647779100844 n 1080 jpg
Viata de roman a vloggeritei Anyta  Sursa foto arhiva personala jpg
Laura, Ada si Adela Retreat Vama Veche  jpg
terapia prin țipăt  foto   Shutterstock jpg
Brittany Murphy  foto   Shutterstock jpg
Click! pentru femei Nr  21   2024 jpg
7 michael jackson si lisa marie presley profimedia 0035714503 jpg jpeg
2 semne zodiacale cu noroc la bani in octombrie 2024  Sursa foto shutterstock 2278530341 jpg