Leonardo DiCaprio, un ciudat în pat: „Unei fete i-a pus perna pe față în timpul sexului!”

7 martie 2024   Viață de vedetă

Nu și-a ascuns niciodată preferința pentru junele de nici 25 de ani, însă n-a comentat niciodată ce se întâmplă în spatele ușilor închise ale dormitorului său. N-a comentat el, ci doar un model care-a avut de-a face cu actorul…

Leo DiCaprio e un Don Juan de Hollywood care e văzut adesea în compania tinerelor superbe, a modelelor de maxim 25 de ani, care se bucură de generozitatea și notorietatea lui pe yacht-urile de lux din Europa sau cluburile de noapte din SUA.

Recent a apărut știrea că Leonardo e mare colecționar de figurine Star Wars și că vedeta de la Hollywood cheltuie averi pe aceste jucării pentru oameni mari. Dar asemenea noutate e o nimica toată față de articolul care a apărut în presa de peste ocean și în care un fost model Playboy a făcut dezvăluiri incendiare despre actor.    

Oferind un interviu în ediția olandeză a revistei Playboy, Hieke Koning, de 22 de ani, a declarat că întâlnirea ei cu Leonardo DiCaprio n-a decurs așa cum era de așteptat. Mai mult de-atât, a auzit și niște grozăvii spuse de niște foste iubite de-ale actorului de 49 de ani.

„Mă aflam într-un club exclusivist din Los Angeles, unul în care intri decât dacă ai invitație. L-am văzut stând jos, cu hanoracul lui negru și șapcă neagră, și ne-am privit unul pe altul”, a dezvăluit Hieke, care a recunoscut că a fost abordată apoi de managerul lui Leo, care i-a spus că acesta își dorește să vorbească cu ea.

Modelul a fost condus în zona în care se afla starul filmului „Titanic” și a descris ulterior sărutul pe care i l-a dat acesta: „A fost OK, dar în niciun caz n-a fost cel mai bun sărut pe care l-am primit”. Juna sexy a spus apoi că a refuzat invitația acestuia de-a merge cu el acasă.

„S-a arătat foarte șocat. Bineînțeles că nu e obișnuit să fie refuzat. Când i-am spus că nu-l cunoșteam prea mine, mi-a spus că respectă asta. Apoi și-a îndreptat atenția spre altă fată pe care a luat-o acasă la el”, a continuat aceasta să povestească.

În ceea ce privește obiceiurile actorului în pat, modelul a declarat următoarele: „O prietenă de-ale mele mi-a spus că el și-a păstrat căștile în urechi, în timpul sexului, ca să n-o audă pe ea. Iar alta a dezvăluit că Leo i-a pus o pernă pe față. Nu, nu, nu-mi doresc așa ceva. Leo o prea ciudat și prea bătrân pentru mine!”, a conchis aceasta.

foto - Shutterstock

Mai multe