„Impresarul m-a pus să mă culc cu Leonardo DiCaprio, la 19 ani!” Despre ce actriță e vorba?

După ce Leonardo DiCaprio a fost surprins în compania unei puștoaice de numai 19 ani, o actriță de la Hollywood a povestit cum fostul ei impresar i-a spus să se culce cu actorul când ea n-avea mai mult de 19 ani.

image

Starul din „Titanic” preferă femeile tinere, în ciuda faptului că el are 48 de ani. După ce a fost văzut distrându-se cu tinere de până în 25 de ani, recent a petrecut cu Eden Polani, care n-are mai mult de 19 ani. Și, tocmai din acest motiv, a apărut acum la suprafață  un interviu pe care o actriță de la Hollywood l-a oferit în 2005 și care a scandalizat acum întreaga Cetate de Filmului. Despre cine este vorba?

Despre Mischa Barton (foto mai jos), care a spus lucrurilor pe nume în 2005. Ea și-a amintit atunci cum impresarul ei de la începutul carierei i-a propus să facă sex cu Don Juan-ul binecunoscut, care avea 30 de ani atunci.  

image

Barton, care are acum 37 de ani, a dezvăluit în Harper’s & Queen, care a devenit între timp Harper’s Bazaar, că agentul ei i-a spus „Du-te și culcă-te cu bărbatul ăsta!” când l-au văzut amândoi pe DiCaprio la o ședință foto în Malibu, California.

Actrița din „Sixth Sense” a recunoscut că fusese sfătuită să facă acest lucru „de dragul carierei” ei. Răspunsul Mischăi n-a fost deloc pe placul impresarului ei - „Leo n-are vreo 30 de ani sau așa ceva?” - după care actrița a spus că nu era deloc interesată să aibă relații intime cu bărbați mai în vârstă.

La acea vreme, Leonardo era din nou singur, după ce tocmai se despărțise de tomodelul Gisele Bündchen, după cinci ani de idilă.

PageSix, care a relatat articolul despre propunerea indecentă primită de Mischa de la impresarul ei, în 2005, a cerut reprezentaților lui DiCaprio și ai lui Barton un comentariu privind acest subiect spinos. Deocamdată cei doi actori n-au oferit niciun comentariu public.

image

Interviul din 2005 a apărut pe internet din senin, după ce DiCaprio, care are aproape 50 de ani, a fost criticat pentru interesul pe care l-a avut în modelul Polani, de numai 19 ani, la un eveniment Grammy.

Polani și-a șters contul ei de Instagram după ce a fost luată în vizor când a fost fotografiată lângă superstarul hollywoodian la petrecerea lui Ebony Riley din luna aceasta.  

Foto - ShuttestockRecente

influencer foto  Shutterstock jpg
Kim Kardashian în lenjerie intimă foto  Instagram jpg
turbulență jpg
Serena Williams foto  Shutterstock jpg
Nicki Minaj jpg
Sharon Stone jpg
AD 4nXfs3LB6wCUzZe0QGfm 2E 0loKYvfmcgKRRZdJY7mYQ0V3HM1YwPuJY4OvwLSBL 1NnRCp wuv1ali9JRQ65WltiomaWRbWtMhfIxhqDgCvrmza4tOmhL91H203pYWobZYsep31 jrOgGqp5D1yvfaf2hLA
cel mai bogat model din lume jpg
Kevin Bacon jpg
Celebra creatoare de modă Coco Chanel a încetat din viață în 1971 jpeg
Maimuța Proboscis jpg
Jake Gyllenhaal  jpeg
Justin Bieber jpg
Debbie Harry Instagram jpg
michael jackson jpg
Khloe Kardashian jpg
Robbie Williams, Beyonce jpg
Click! pentru femei Nr 14  7 iulie 2024 jpeg
Matthew Perry jpeg
Brooke Shields jpg