„Impresarul m-a pus să mă culc cu Leonardo DiCaprio, la 19 ani!” Despre ce actriță e vorba?

După ce Leonardo DiCaprio a fost surprins în compania unei puștoaice de numai 19 ani, o actriță de la Hollywood a povestit cum fostul ei impresar i-a spus să se culce cu actorul când ea n-avea mai mult de 19 ani.

image

Starul din „Titanic” preferă femeile tinere, în ciuda faptului că el are 48 de ani. După ce a fost văzut distrându-se cu tinere de până în 25 de ani, recent a petrecut cu Eden Polani, care n-are mai mult de 19 ani. Și, tocmai din acest motiv, a apărut acum la suprafață  un interviu pe care o actriță de la Hollywood l-a oferit în 2005 și care a scandalizat acum întreaga Cetate de Filmului. Despre cine este vorba?

Despre Mischa Barton (foto mai jos), care a spus lucrurilor pe nume în 2005. Ea și-a amintit atunci cum impresarul ei de la începutul carierei i-a propus să facă sex cu Don Juan-ul binecunoscut, care avea 30 de ani atunci.  

image

Barton, care are acum 37 de ani, a dezvăluit în Harper’s & Queen, care a devenit între timp Harper’s Bazaar, că agentul ei i-a spus „Du-te și culcă-te cu bărbatul ăsta!” când l-au văzut amândoi pe DiCaprio la o ședință foto în Malibu, California.

Actrița din „Sixth Sense” a recunoscut că fusese sfătuită să facă acest lucru „de dragul carierei” ei. Răspunsul Mischăi n-a fost deloc pe placul impresarului ei - „Leo n-are vreo 30 de ani sau așa ceva?” - după care actrița a spus că nu era deloc interesată să aibă relații intime cu bărbați mai în vârstă.

La acea vreme, Leonardo era din nou singur, după ce tocmai se despărțise de tomodelul Gisele Bündchen, după cinci ani de idilă.

PageSix, care a relatat articolul despre propunerea indecentă primită de Mischa de la impresarul ei, în 2005, a cerut reprezentaților lui DiCaprio și ai lui Barton un comentariu privind acest subiect spinos. Deocamdată cei doi actori n-au oferit niciun comentariu public.

image

Interviul din 2005 a apărut pe internet din senin, după ce DiCaprio, care are aproape 50 de ani, a fost criticat pentru interesul pe care l-a avut în modelul Polani, de numai 19 ani, la un eveniment Grammy.

Polani și-a șters contul ei de Instagram după ce a fost luată în vizor când a fost fotografiată lângă superstarul hollywoodian la petrecerea lui Ebony Riley din luna aceasta.  

Foto - Shuttestock



Recente

Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg
Tom Cruise cu soții Beckham  foto   Instagram jpg
Obiceiuri din copilarie  jpg
insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg
Rachel McAdams    jpg
Leonardo DiCaprio  foto   Shutterstock jpg
muzica din adolescenta aduce beneficii  jpg
Zac Efron  jpg
Beyonce   foto   Instagram jpg