Lisa Marie Presley a ținut corpul neînsuflețit al fiului ei în casă timp de două luni!

9 octombrie 2024   Viață de vedetă

Nu există durere mai mare pentru un părinte decât aceea de a-și pierde copilul! Iar fiica lui Elvis Presley n-a vrut să se despartă definitiv de fiul ei, când acesta s-a sinucis!

Lisa Marie Presley suferea atât de mult din cauza morții lui Benjamin Keough, încât n-a vrut să-și înmormânteze fiul timp de două luni! Asemenea informație provine din cartea publicată recent, „From Here to the Great Unknown”, a Lisei Marie Presley. Autobiografia unicului copil al lui Elvis a fost terminată și publicată de fiica ei, Riley Keough, pentru că Lisa n-a mai apucat s-o publice, murind în ianuarie 2023.

În cartea revelatoare, Lisa Marie a recunoscut că a fost nevoită să încerce din răsputeri să rămână în viață pentru ceilalți copii ai ei, Riley și gemenele Harper și Finley, de 16 ani. Și, ca să poată face asta, s-a gândit să amâne cât s-a putut de mult despărțirea definitivă de fiul ei. Îndurerata mamă nu se putea decide dacă să-și înmormânteze copilul în Hawaii sau la Graceland, unde este îngropat și Elvis.

„Pe proprietatea mea, se află o casă de oaspeți, în care l-am ținut pe Ben Ben timp de două luni. Nu există lege în California care să te oblice să înmormântezi pe cineva care a murit imediat. Și am găsit pe cineva foarte empatic la pompele funebre, care mi-a spus că mi-l aduc pe Ben Ben acasă…”, a dezvăluit regretata vedetă.

Corpul neînsuflețit al lui Benjamin a fost ținut la o temperatură optimă pentru a nu se degrada, mama lui recunoscând că „m-am obișnuit să-l am lângă mine, să am grijă de el și să-l țin acolo”. „Sunt sigură că toată lumea s-ar speria la culme să-și țină copilul în astfel de condiții, însă n-a avut un astfel de efect asupra mea”, a adăugat Lisa Marie în autobiografia sa.  

Într-un final, după două luni complet atipice, familia a ținut slujba de înmormântare pentru Benjamin în Malibu. Riley a recunoscut și ea că înmormântarea fratelui ei a fost extrem de complicată pentru ea, motiv pentru care și-a ținut ochii închiși pe toată durata slujbei. Ben Ben a fost îngropat la Graceland, lângă Elvis, iar mama lui, Lisa Marie, a fost depusă și ea pentru eterna odihnă lângă el ulterior.

Riley a vorbit mult despre lupta interioară care s-a dat în Benjamin de-a lungul vieții lui. Acesta suferea pe plan emoțional și adesea intra într-o stare cruntă, în care obișnuia să bea în neștire, până pica lat. Cu toate astea, sora lui nu l-a crezut niciodată în stare să-și ia propria viață. Din păcate, exact asta s-a întâmplat, lucru care a destabilizat complet familia Presley.

foto - Shutterstock, Instagram

Mai multe