Elvis, incapabil să facă sex cu femeile care erau mame

Priscilla Presley l-a întâlnit pe Regele Rock & Roll când avea 14 ani, în 1959, iar cuplul a ajuns la altar abia în 1967. Însă venirea pe lume a unicului lor copil a schimbat mult relația dintre ei.

5 elvis profimedia 0098223516 1 jpg jpeg

Elvis și Priscilla au așteptat opt ani până să-și unească destinele și, după nuntă, și-au format o familie destuld e repede. Priscilla a născut-o pe Lisa Marie Presley pe 1 februarie 1968, la fix nouă luni după ce devenise soția celui mai râvnit bărbat din lume.

În autobiografia „Elvis și eu”, din 1985, Priscilla Presley a dezvăluit că viața intimă cu Elvis Presley s-a schimbat brusc după ce cei doi soți au devenit părinți. Sonny West, prietenul de cursă lungă al legendarului muzician și bodyguardul său, a conformat spusele Priscillei în cartea sa din 2007, „Elvis: Still Taking Care of Business”.

După ce s-au întâlnit în 1959, în Germania, cei doi amorezi au început o relație la distanță de doi ani. Făceau schimb de poze și se sunau adesea, își scriau neîntrerupt scrisori de amor, iar, înainte ca Elvis să se întoarcă în SUA, Priscilla i-a propus să-și consume relația. Elvis, însă, a refuzat-o pentru simplul motiv că era prea tânără.

Cu o seară înainte de se întoarcă în țara natală, Priscilla a scris în jurnalul ei următoarele: „L-am rugat, pentru ultima oară, să ne consumăm relația. Pentru el ar fi fost totul atât de ușor. Eu eram tânără, vulnerabilă, îndrăgostită până peste cap, iar el ar fi putut să profite de asta. Dar el mi-a spus că sunt prea mică”, a povestit ea.

În ultimul an de liceu, Priscilla s-a mutat cu el la Graceland, însă tot n-au devenit intimi până când au ajuns la altar. Totuși, unica doamnă Presley care a existat vreodată a dezvăluit că Elvis o învățase alte felul de a-i oferi lui plăcere, apelând la roluri interpretate și multă fantezie în dormitor.

După nuntă, relația sexuală a celor doi era „pasională” și plină de aventuri, după cum a descries-o proapăta soție a lui Elvis. „Lucrurile obișnuite nu-l mai interesau destul, mai ales când era sub influența unor droguri puternice”, a dezvăluit Priscilla. Însă, nici nu apusase bine să se obișnuiască unul cu altul, că cei doi soți s-au și distanțat reciproc.

La scurt timp după nuntă, Priscilla aflase că rămăsese însărcinată, însă a luat în calcul avortul pentru simplul fapt că un copil i-ar fi compromis relația intimă cu soțul ei. Ceea ce s-a și întâmplat…

elvis si priscilla (fb) jpg

Elvis i-a pus în vedere Priscillei că el nu era atras de mame în general. Deci nici de ea, după ce o adusese pe lume pe fiica lor. „Elvis mi-a pus în vedere încă dinainte de nuntă că el n-a fost niciodată capabil să facă dragoste cu o femeie care născuse un copil. (…) Începusem să mă îndoiesc de propria sexualitate. Nevoile mele fizice și emoționale nu erau îndeplinite”, a conchis aceasta.

„Mama lui, Gladys Presley, l-a iubit atât de mult în copilăria lui și îi dăduse atâta atenție, încât el pusese mamele pe un piedestal. Ideea de-a face sex cu o mamă era exclusă din start de Elvis”, a dezvăluit prietenul său. Într-un final, Elvis a apelat la alte femeie ca să-și satisfacă pornirile sexuale, iar soția lui a avut o aventură cu un instructor de dans și apoi cu karatistul Mike Stone. În 1973, cei doi soți au divorțat după șase ani de mariaj.



Recente

Tom Cruise, Suri Cruise  jpeg
Allan   CEO Saga jpg
Afiș Gala O, mio babbino caro, Puccini jpg
STUDENT DE 10 by UNTOLD & Neversea jpg
Beach Please bilete GA jpeg
Alergii  jpg
Fiica Christinei Applegate suferă de o boală rară jpg
Vedete  jpg
Otilia jpeg
SAGA24 landscape png
UNTOLD   TOP 100 FESTIVALS 2024 jpeg
pozitie verticala jpg
Jennifer Lopez, Ben Affleck  foto   Shutterstock, Instagram jpg
Pierce Brosnan  foto   Shutterstock jpg
moarte jpg
Shania Twain jpg
Nicola Peltz, Victoria Beckham  jpg
Jennifer Lopez, Ben Affleck  foto   Shutterstock jpg
nunta jpg
UNTOLD BAC DE 10 4x5 1 jpg