Elvis era blond și se vopsea brunet la trei săptămâni. Secrete dezvăluite de prietenul lui

Larry Geller, de 84 de ani, și-a petrecut câte două ore pe zi aranjând părul lui Elvis Presley, din 1964 până în ziua în care a murit, pe 16 august 1977. Ce probleme a întâmpinat la morgă?

elvis presley jpg

Geller a oferit un interviu în exclusivitate pentru DailyMail.com, în care a vorbit despre experiența inedită de-a fi apropiatul Regelui Rock & Roll, fel în care Elvis și-a petrecut cu el ultima zi de naștere și cât de „pozitiv” era superstarul despre anul ce urma. Din păcate, nu l-a mai prins…

Scriitorul și coafezul de 84 de ani a fost unul dintre cei mai apropiați prieteni ai lui Elvis. În ziua în care Regele Rock & Roll ar fi împlinit 89 de ani, Geller a oferit interviul revelator pentru publicația britanică. „Urma să oprească turneele și să facă o pauză din showbiz pentru o vreme”, spune confidentul lui Elvis despre confesiunile acestuia din ultima lui zi de naștere, de pe 8 ianuarie 1977.

„Cine era clientela noastră? Sinatra, Brando, Steve McQueen, Rock Hudson, Paul Newman, Peter Sellers, Glen CampbelI. Oricine era cineva la Hollywood venea la salonul nostru”, a ținut să precizeze fostul angajat al lui Elvis. „Mergeam la Hollywood, ca să lucrăm la un film, și apoi ne întoarceam la Memphis și rămâneam acolo vreo două luni. De fiecare dată când Elvis făcea un film, trebuie să-i fac coafura de vreo 10 ori pe zi, pentru că părul lui nu avea volum și necesita multă îngrijire”, a început acesta să povestească.

„Elvis avea o podoabă capilară bogată, dar n-avea volum. Iar eu îi dădeam volum. Îl vopseam brunet la fiecare trei săptămâni”, a adăugat amicul superstarului muzical.

elvis (2) jpg

„Când Elvis a murit, tatăl lui mi-a spus să merg la morgă să-i aranjez părul. Când l-am văzut, am avut un șoc. Mă uitam la el și nu-mi venea să cred. Noi eram în pauză, nu apucasem să-l mai vopsesc, că Elvis a murit. Îi crescuseră rădăcinile și trebuia să fac cumva ca să nu se vadă asta. Era o femeie acolo și am întrebat-o dacă nu are cumva niște mascara în poșetă. L-am vopsit cu mascara pe la perciuni, pe frunte și la ceafă. Nimeni nu și-a dat seama că nu era vopsit complet, cum îl știa lumea”, a povestit fostul coafez al marelui Elvis Presley.

foto - Instagram



Recente

Ramona Păun  jpg
Ce greseli faci in cuplu in functie de zodie  Sursa foto shutterstock 1490808767 jpg
Rita Ora jpg
Oppenheimer, Tom Conti  jpg
Pavel Bartoș jpg
Anne Hathaway jpg
Printul William si Kate Middleton jpg
Katy Perry jpg
Celine Dion  foto   Instagram jpg
Kelly Osbourne  foto   Shutterstock jpg
Lily Allen jpg
festival  foto   Shutterstock jpg
Courteney Cox cu iubitul  foto   Shutterstock jpg
Click! Pentru Femei jpeg
Anne Hathaway  foto   Shutterstock jpg
Christina Applegate jpg
Tom Cruise jpg
Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg
Shannen Doherty, Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg