Lisa Marie Presley îi scria poezii lui Elvis în care îl implora să nu moară

La 9 ani, singurul copil al lui Elvis Presley l-a descoperit pe „Regele Rock & Roll” inconștient în baie. Înainte de marea tragedie, Lisa Marie a fost martora declinului marelui Elvis.

1 elvis jpg jpeg

Înainte de dispariția surprinzătoare și prematură a Lisei Marie Presley, în ianuarie 2023, unicul copil al lui Elvis Presley a vorbit despre copilăria ei la Graceland și ne-a împărtășit din experiențele personale avute cu tatăl ei înainte ca acesta să părăsească această lume tot prematur și absolut regretabil.

„Am avut un presentiment!”, a început să povestească Lisa Marie în revista Rolling Stone. „El nu era bine... Tot ce știu e că am avut un presentiment și apoi s-a întâmplat. Am devenit obsedată de moarte de mică!”, a dezvăluit cea care povestește cum tatăl ei venise să o sărute de „Noapte bună!” chiar înainte ca acesta să moară. În timp ce moartea lui Elvis a fost îngrozitoare, nu se putea spune că a venit ca un șoc. Semnele că el nu era bine erau tot mai frecvente și mai amenințătoare.

În ultimii ani de viață ai lui Elvis Presley, sănătatea superstarului muzical era tot mai șubredă, lucru vizibil pentru toată lumea. Unul dintre semnalele de alarmă că ceva nu era în regulă cu el e că luase mult în greutate. De fapt, fiica lui a recunoscut că greutatea lui de 159 de kilograme – maximum cât a avut vreodată – a fost primul semn că sănătatea i se deteriora. Pe lângă supraponderabilitate, Elvis era și dependent de pastile. De fapt, cel mai probabil dependența lui i-a cauzat toate problemele de sănătate și chiar moartea, într-un final.

„Îl găseam în niște stări foarte proaste...”, își amintește cea care îi scria poezii tatălui ei, în care îl ruga să nu moară. „Din senin, cădea la podea, iar eu trebuia să fug ca să-l prind”, a continuat Lisa Marie să mărturisească. Iar aceste incidente îi afectau și mai mult trupul și așa chinuit al megastarului.

elvis si priscilla (fb) jpg

Pe 16 august 1977, Lisa Marie s-a trezit și a descoperit cum iubita lui Elvis, Ginger Alden, era aplecată peste corpul neînduflețit al lui Presley. Fetița de 9 ani a fugit la telefon și a sunat-o pe una dintre fostele lui iubite: „Tatăl meu e mort! S-a înecat pe covor!”, a țipat atunci fiica lui în receptorul telefonului.

Cauza oficială a morții premature a lui Elvis a fost infarct, provocat, cel mai probabil, de nivelul ridicat de analgezice prezente în sângele lui. Cu siguranță că pierderea tatălui a traumatizat-o pe Lisa Marie Presley cât se poate de mult, și ea ajungând să moartă prematur din cauza dependenței de substanțe interzise.

Mai mult, ultimii ani din viața lui Elvis și chiar ultimele zile, când fetița trebuia să-l prindă atunci când cădea și-l implora pe părintele ei ca nu cumva să moară, și-au pus și acestea amprenta asupra psihicului unicului copil al Regelui Rock & Roll.

foto - InstagramRecente

emoticoane jpg
Oprah jpg
Kate Beckinsale sursa  Instagram jpg
Britney Spears sursa  Shutterstock jpg
Cher foto  Shutterstock jpg
Noor Alfallah si Al Pacino jpeg
Tom Hanks jpg
kourtney kardashian jpg
Ginnifer Goodwin foto  Shutterstock jpg
nuditate foto  Shutterstock jpg
Melania Trump foto  Shutterstock jpg
Beyonce jpg
Ben Affleck meme jpg
Top 5 zodii cu simt patriotic Sursa foto shutterstock 688737424 jpg
shutterstock 1561509445 jpg
Michelle Obama sursa foto  Shutterstock jpg
Cline Dion foto  Shutterstock jpg
Linda Evangelista foto  Shutterstock jpg
Ozzy Osbourne jpg
Tom Cruise și Katie Holmes cu fiica lor, Suri foto  Shutterstock jpg