Mariah Carey, presată de iubit să-i facă copii. L-a trimis la plimbare!

23 decembrie 2023   Viață de vedetă

Diferența de 14 ani dintre cei doi foști amorezi și-a spus, în sfârșit, cuvântul. Cântăreața și fostul ei iubit se află în faze complet diferite din viața lor!

Mariah Carey este singură după ce s-a despărțit de bărbatul cu care și-a petrecut ultimii 7 ani din viață, Bryan Tanaka, iar acum iese la suprafață motivul pentru care cei doi nu mai formează un cuplu. Se pare că el vrea copii și ea nu. Sau el vrea și ea nu poate să mai facă. Oricum, subiectul i-a distanțat pe Mariah și pe Bryan până ce n-au mai avut nimic în comun. Sau prea multe divergențe.

Carey are 54 de ani și probabil nicio șansă să mai conceapă vreodată un copil. Iar Bryan are 40 și toate motivele din lume să plănuiască să-și strângă și el odorul în brațe cândva. Și tocmai din acest motiv – pentru că fiecare își dorește altceva de la viață – cei doi foști iubiți nu s-au mai înțeles.

Diva pop are deja doi copii, pe gemenii de 12 ani Monroe și Moroccan, concepuți cu fostul ei soț, Nick Cannon, și nu-și dorește s-o ia de la capăt cu scutece și plânsete în miez de noapte. În schimb, Bryan a atins maturitatea necesară la care să spună, cu convingere, că își dorește să fie tată.

„El își dorește să aibă o familie. Pe când ea nu se mai află în acel stadiu al vieții în care să aibă astfel de dorințe”, a dezvăluit o sursă din apropierea lor, în Page Six. „El vrea să se așeze la casa lui”, a continuat apropiatul.

Zvonurile că cei doi amorezi s-au despărțit au început să apară când Mariah Carey a fost zărită singură în Aspen, Colorado, cu copiii ei și nici urmă de iubit. Până în acest moment, niciunul n-a confirmat zvonurile despre despărțirea lor, însă presa străină este convinsă că Mariah și Bryan nu mai sunt împreună.

Totuși, nu e prima dată când se zvonește că cei doi s-au despărțit. Însă, până recent, au fost doar zvonuri, nu s-a dovedit acest lucru. „Aștept Crăciunul de… la începutul anului!”, ne-a dezvăluit diva. „De fapt, de anul trecut, pentru că anul trecut n-a fost prea grozav pentru mine”, a ținut să puncteze vedeta că apăruseră deja probleme în Paradis.  

Mariah și Bryan au fost văzuți ultima dată împreună în martie 2023, când ea și-a sărbătorit ziua de naștere. După aceea… mister! Adevărul e că relația lor a fost tulbure încă de la început. Amorezii s-au despărțit după doar cinci luni petrecute împreună, în 2017, iar motivul a fost cât mai plauzibil – ea era sătulă de cheltuielile lui nesfârșite.

Acum motivul e altul, însă la fel de serios.

foto - Shutterstock

Mai multe