Dive la cuțite! De ce nu se înțeleg Madonna și Mariah Carey

Mariah Carey e cunoscută pentru săgețile pe care și le îndreaptă sistematic către „rivalele” ei, printre care s-au numărat Jennifer Lopez și Christina Aguilera. Însă nici Madonna nu se lasă mai prejos cu injuriile!

image

Sunt amândouă super cunoscute și super bogate. Două cântăreațe care au rezistat în lumina reflectoarelor decenii întregi și încă mai sunt admirate de publicul internațional și presă. Cel puțin din când în când, când nu-și aruncă una alteia cuvinte defăimătoare…

Când a început răfuiala dintre cele două dive?

În 1996, când Madonna a oferit un interviu celor de la Spin, n-a ezitat s-o vorbească de rău pe Mariah. Regina Pop a declarat că ea nu consideră ceea ce face Carey ca fiind artă. Când a fost întrebată dacă există momente în care Madonna își dorește vreodată să fie în locul lui Mariah Carey și să cânte cântecele pop simple, ea a răspuns intransigent: „Prefer să mă sinucid!”.

Și acesta n-a fost decât începutul!

„Oamenii au nevoie să-i inspire ceva, să-i provoace ceva atât de mult încât să se gândească dacă adoră ceva sau urăsc ceva. Și probabil că cineva precum Mariah Carey își dorește să fie exact acea persoană capabilă de așa ceva, c apabilă să-i facă pe oameni să nu mai fie indiferenți”, a continuat Madonna s-o înțepe pe rivala ei.

Iar răspunsul lui Mariah nu s-a lăsat așteptat! „Chiar nu i-am dat atenție Madonnei, având în vedere că eu eram prin clasa a șaptea când avea ea succes!...”, a declarat aceasta în cadrul unui interviu pentru MTV.

O sursă a turnat gaz pe foc în revista Globe când a dezvăluit că râcâiala dintre cele două cântăreațe este mai intensă ca niciodată, lucru devenit cunoscut în cercul lor de prieteni comuni: „Mariah o consideră pe Madonna scârboasă și își dorește ca ea să știe acest lucru spunându-le tuturor amicilor lor comuni. A existat întotdeauna o tensiune palpabilă între cele două dive din simplul motiv că sunt cele mai egocentrice și mai nascisiste celebrități din lume. Dar, în prezent, Mariah îi este superioară Madonnei atât din punct de vedere amoros, cât și ca notorietate”, a continuat să explice apropiatul celor două vedete.

„Mariah a râs copios când Madonna s-a despărțit de iubitul ei, Ahlamalik, iar acum e de părere că Madonna a îmbătrânit îngrozitor din cauza tuturor operațiilor ei estetice. Consideră că domnia ei a apus!”, a ținut să precizeze sursa respectivă.

Foto - ShutterstockRecente

Infinity Room Art Safari JPG
Prințul Harry foto  Shutterstock jpg
Acid hialuronic sau ceramide Sursa foto shutterstock 1172680948 jpg
bărbat în pat sursa  Shutterstock jpg
Cum te ajuta lamaia la curatenie jpg
Nicole Kidman și soțul sursa  Shutterstock jpg
Sos de rosii jpg
elvis bun profimedia 0642982238 jpg
Cele mai bune ore la care sa te trezesti si sa mergi la culcare Sursa imagine shutterstock 1672417216 jpg
Lactate jpg
Greseli de curatenie Sursa foto Pixabay jpg
Olivia Wilde foto  Shutterstock jpg
Pizza de post Sursa foto shutterstock 176980196 jpg
Prajitura cu biscuiti, caramel si glazura de ciocolata Sursa foto shutterstock 530690857 jpg
Semnificatia trandafirului jpg
pantofi sport pentru femei jpg
casa de aur a lui Putin sursa  Shutterstock, Proekt jpg
Revista jpeg
oameni fericiti jpg
Kim Kardashian jpg