Dive la cuțite! De ce nu se înțeleg Madonna și Mariah Carey

Mariah Carey e cunoscută pentru săgețile pe care și le îndreaptă sistematic către „rivalele” ei, printre care s-au numărat Jennifer Lopez și Christina Aguilera. Însă nici Madonna nu se lasă mai prejos cu injuriile!

image

Sunt amândouă super cunoscute și super bogate. Două cântăreațe care au rezistat în lumina reflectoarelor decenii întregi și încă mai sunt admirate de publicul internațional și presă. Cel puțin din când în când, când nu-și aruncă una alteia cuvinte defăimătoare…

Când a început răfuiala dintre cele două dive?

În 1996, când Madonna a oferit un interviu celor de la Spin, n-a ezitat s-o vorbească de rău pe Mariah. Regina Pop a declarat că ea nu consideră ceea ce face Carey ca fiind artă. Când a fost întrebată dacă există momente în care Madonna își dorește vreodată să fie în locul lui Mariah Carey și să cânte cântecele pop simple, ea a răspuns intransigent: „Prefer să mă sinucid!”.

Și acesta n-a fost decât începutul!

„Oamenii au nevoie să-i inspire ceva, să-i provoace ceva atât de mult încât să se gândească dacă adoră ceva sau urăsc ceva. Și probabil că cineva precum Mariah Carey își dorește să fie exact acea persoană capabilă de așa ceva, c apabilă să-i facă pe oameni să nu mai fie indiferenți”, a continuat Madonna s-o înțepe pe rivala ei.

Iar răspunsul lui Mariah nu s-a lăsat așteptat! „Chiar nu i-am dat atenție Madonnei, având în vedere că eu eram prin clasa a șaptea când avea ea succes!...”, a declarat aceasta în cadrul unui interviu pentru MTV.

O sursă a turnat gaz pe foc în revista Globe când a dezvăluit că râcâiala dintre cele două cântăreațe este mai intensă ca niciodată, lucru devenit cunoscut în cercul lor de prieteni comuni: „Mariah o consideră pe Madonna scârboasă și își dorește ca ea să știe acest lucru spunându-le tuturor amicilor lor comuni. A existat întotdeauna o tensiune palpabilă între cele două dive din simplul motiv că sunt cele mai egocentrice și mai nascisiste celebrități din lume. Dar, în prezent, Mariah îi este superioară Madonnei atât din punct de vedere amoros, cât și ca notorietate”, a continuat să explice apropiatul celor două vedete.

„Mariah a râs copios când Madonna s-a despărțit de iubitul ei, Ahlamalik, iar acum e de părere că Madonna a îmbătrânit îngrozitor din cauza tuturor operațiilor ei estetice. Consideră că domnia ei a apus!”, a ținut să precizeze sursa respectivă.

Foto - ShutterstockRecente

Anitta jpg
Boala Pica jpg
Ryan Reynolds jpg
Oprah Winfrey jpg
POZA png
Shannen Doherty  foto   Shutterstock jpg
Jennifer Lopez jpg
Kate Middleton jpg
Hillary Clinton FOTO Profimedia jpg
Nostradamus a prezis că în 2013 va începe al Treilea Război Mondial jpeg
4x5 Mainstage UNTOLD 2024 jpg
Kim Kardashian jpg
influencer  foto   Shutterstock jpg
Kim Kardashian în lenjerie intimă  foto   Instagram jpg
turbulență jpg
Serena Williams  foto   Shutterstock jpg
Nicki Minaj  jpg
Sharon Stone jpg
AD 4nXfs3LB6wCUzZe0QGfm 2E 0loKYvfmcgKRRZdJY7mYQ0V3HM1YwPuJY4OvwLSBL 1NnRCp wuv1ali9JRQ65WltiomaWRbWtMhfIxhqDgCvrmza4tOmhL91H203pYWobZYsep31 jrOgGqp5D1yvfaf2hLA
cel mai bogat model din lume jpg