Antitalent? Mariah Carey a renunțat la primul ei serviciu după numai o zi!

A semnat primul ei contract muzical la 18 ani, după care a început să doboare record după record. Însă muzica n-a fost prima ei opțiune profesională!

image

A vândut peste 200 de milioane de albume în întreaga lume în toată cariera ei întinsă pe mai multe decenii. Însă era cât pe ce să nu ajungă niciodată pe o scenă dacă prima ei alegere profesională ar fi fost un succes. De ce a renunțat Mariah Carey la primul ei serviciu după numai o zi?

Are o voce aparte și e ciudat să te gândești că ar fi putut face altceva decât să cânte. Totuși, Regina Crăciunului și-a surprins fanii când a dezvăluit că-și dorea să lucreze în cu totul alt domeniu înainte de-a da lovitura în showbiz. Înainte de a-i fi auzită vocea la radio, la începutul anilor ’90, Mariah visa cu ochii deschiși la o carieră fulminantă într-un... salon de coafură!

În timp ce era prezentă în emisiunea „The Jennifer Hudson Show”, interpreta hitului „All I Want For Christmas” a vorbit despre o perioadă mai puțin cunoscută din viața ei. Carey a dezvăluit că a făcut școala de înfrumusețare când se afla în liceu, pentru simplul fapt că-și dorea să facă orice îi stătea în putință pentru a lipsi de la școală. „Am făcut 500 de ore la școala de înfrumusețare și, din cauza asta, am renunțat la școală”, a mărturisit diva.

Dar n-a bifat doar teoria, ci a ajuns să și practice astfel de meserie, doar că pentru puțin timp. „Am lucrat într-un salon de coafură, dar doar o singură zi. Și asta pentru că bărbatul care era șef în acel salon nu era drăguț deloc. Nu l-am plăcut deloc”, a conchis cântăreața.

Pusă de șeful ei să măture părul clienților de pe podea, Mariah s-a simțit extrem de prost făcând un astfel de lucru. Așa că i-a spus șefului ei că trebuie să răspundă la telefon afară din salon și… dusă a fost! Nu s-a întors niciodartă la job-ul care nu-i plăcea deloc. Totuși, în timp ce urma cursurile școlii de înfrumusețare, Mariah Carey a continuat să-și perfecționeze vocea.

image

Nu numai că vedeta nu se simțea în elementul ei la serviciu, dar nici profesorul pe care l-a avut Mariah la școala de înfrumusețare n-a plăcut-o pe cea care avea să devină una dintre cele mai mari cântărețe din lume, pentru simplul motiv că ajungea mereu cu întârziere la cursuri.

Totuși toate acele cursuri făcute în liceu i-au prins bine divei în pandemie, pentru că ea și cei doi copii ai săi, gemenii Monroe și Moroccan, s-au distrat de minune făcând codițe și împletindu-și părul în timpul carantinei, în 2020.

foto - Shutterstock



Recente

Prințesa Roz  foto   Shutterstock jpg
mașină  foto   Shutterstock jpg
copil speriat  foto   Shutterstock jpg
Dannii Minogue  Instagram jpg
Sophie Turner și Joe Jonas  foto   Shutterstock jpg
Rumer Willis  foto   Shutterstock jpg
Regina Camilla a Marii Britanii jpg
Christina Applegate jpg
Shania Twain, Jon Bon Jovi  foto   Shutterstock jpg
Celebritati  jpg
Whitney Houston  foto   Shutterstock jpg
Meghan Markle si fiica ei  jpg
Olivia Munn și John Mulaney  foto   Shutterstock jpg
Madonna  jpg
să vorbim de vorbă   Oana & Ion jpg
Cindy Crawford  Shutterstock jpg
respiratie pe gura jpg
Elon Musk  foto   Shutterstock jpg
Angelina Jolie și copiii ei  foto   Shutterstock jpg
Britney Spears  foto   Shutterstock jpg