Cupluri care nu au avut relații intime până la nuntă. Justin: „Sexul poate provoca multă durere”

Există multe cupluri celebre care au ales să aștepte până la căsătorie pentru a avea relații intime. Justin și Hailey Bieber, Adriana Lima și Marko Jarić și Mariah Carey și Nick Cannon sunt doar o parte dintre ele. 

image

Fie din motive religioase sau personale, următoarele celebrități au decis să nu întrețină relații sexuale până în momentul în care se vor căsători. De exemplu, înainte să se căsătorească cu primul soț, Jessica Simpson a fost extrem de deschisă cu privire la decizia ei. Ea a declarat că Nick Lachey a fost „foarte răbdător‟ până când s-au căsătorit în anul 2002. Din păcate, relația lor nu a rezistat, iar Jessica s-a recăsătorit cu sportivul Eric Johnson. 

Citește și: Cupluri celebre care s-au cunoscut pe rețelele de socializare. Au rezistat relațiile? 

Hailey și Justin Bieber

Nici Hailey Biber nu a întreținut relații intime cu Justin Bieber până la nuntă. Justin a mărturisit că au luat împreună această decizie din motive religioase: „Dumnezeu nu ne cere să nu facem sex pentru el sau pentru că vrea reguli. Se întâmplă ca să ne protejeze de răni și dureri. Cred că sexul poate provoca multă durere. Uneori, oamenii fac sex pentru că nu se simt suficient de bine. Pentru că le lipsește valorea de sine. Am vrut să mă dedic lui Dumnezeu în acest fel pentru că simțeam că este mai bine pentru stare sufletului meu și cred că Dumnezeu m-a binecuvântat‟, declara artistul, în trecut, pentru „Vogue‟. 

Adriana Lima și Marko Jarić

Religia catolică a modelului Adriana Lima i-a influențat decizia. Ea a explicat că orice potențial pretendent trebuie să o respecte, iar bărbatul care nu este dispus să o aștepte înseamnă că nu este potrivit pentru ea: „Sexul este pentru după căsătorie. Ei trebuie să respecte faptul că aceasta este alegerea mea. Dacă nu există respect înseamnă că nu mă vor‟, a spus ea pentru revista „GQ‟. 

Mariah Carey și Nick Cannon 

După ce a divorțat de Tommy Mottola, Mariah Carey a decis să nu aibă relații intime cu Nick Cannon până în momentul nunții, scrie „Your Tango‟. Într-un interviu, artista a povestit: „Cu siguranță, nu vreau să o fac cu nimeni altcineva. Amândoi avem convingeri similare și m-am gândit că ar fi special dacă am aștepta după căsătorie‟.

Citește și: Femei care iubesc femei. Trei cupluri celebre de lesbiene 

Miranda Kerr și Evan Spiegel

Când fotomodelul Miranda Kerr l-a cunoscut pe fondatorul aplicației Snapchat, Evan Spiegel, ei au hotărât să facă acest pas după căsătorie. Într-un interviu pentru „The Times‟, acordat înainte de nuntă, ea a explicat că o să facă un copil după eveniment: „Nu încă. După căsătorie. Partenerul meu respectă tradițiile, așa că nu putem, doar așteptăm‟, a spus Miranda. 

Sursă foto: Shutterstock  



Recente

Sophie Turner și Joe Jonas  foto   Shutterstock jpg
Rumer Willis  foto   Shutterstock jpg
Regina Camilla a Marii Britanii jpg
Christina Applegate jpg
Shania Twain, Jon Bon Jovi  foto   Shutterstock jpg
Celebritati  jpg
Whitney Houston  foto   Shutterstock jpg
Meghan Markle si fiica ei  jpg
Olivia Munn și John Mulaney  foto   Shutterstock jpg
Madonna  jpg
să vorbim de vorbă   Oana & Ion jpg
Cindy Crawford  Shutterstock jpg
respiratie pe gura jpg
Elon Musk  foto   Shutterstock jpg
Angelina Jolie și copiii ei  foto   Shutterstock jpg
Britney Spears  foto   Shutterstock jpg
Kim Kardashian  Instagram jpg
Khloe Kardashian a slabit jpg
musafiri  jpg
Gigi Hadid  sursa   Instagram jpg