Meghan Markle, impresionată de o frază rostită de fiica ei, Lilibet: „Îmi place să fiu mamă‟

15 mai 2024   Viață de vedetă

Meghan Markle (42 de ani), soția Prințului Harry, a dezvăluit că a fost impresionată de o frază pe care fiica sa, Lilibet, a rostit-o în fața ei. Ce i-a spus micuța la doar 2 ani? 

Prințul Harry și soția acestuia, Meghan Markle, s-au aflat timp de trei zile în Nigeria, cu scopul promovării Jocurilor Invictus, un eveniment sportiv dedicat veteranilor de război răniți pe câmpurile de luptă. Cu această ocazie, Ducesa de Sussex a discutat cu femeile aflate la conducere în această țară diverse subiecte și a abordat în fața studenților nigerieni tema maternității.

Așa cum știm, Meghan Markle și Prințul Harry au împreună doi copii - un fiu pe nume Archie, în vârstă de 5 ani, și o fiică, pe nume Lilibet, care urmează să împlinească 3 ani în luna iunie. Dar cea care a fost subiectul unei conversații interesante a fost micuța Lilibet!

Citește și acest articol: Meghan Markle este împotriva regulilor de protocol. Nici copiii ei nu le urmează! 

Cuvintele înduioșătoare rostite de fiica lui Meghan Markle 

Când sunt mici, copiii rostesc cuvinte și fraze speciale - unele dintre ele comice, altele înduioșătoare. Este și cazul micuței Lilibet care și-a impresionat mama cu o frază interesantă. Meghan Markle le-a povestit studenților nigerieni ce i-a spus fiica ei:

„Fiica noastră, Lili, este mult, mult mai mică decât voi băieți. Ea urmează să împlinească trei ani, iar în urmă cu câteva săptămâni, s-a uitat la mine și și-a văzut reflecția în ochii mei. Atunci mi-a spus «mama, mă văd în tine». Eu am interpretat cuvintele într-un mod diferit. M-am gândit că eu mă văd în ochii ei, iar ea în ai mei. În timp ce mă uit în această sală, mă văd în ochii tuturor‟, a spus soția Prințului Harry.

De asemenea, fosta actriță le-a mărturisit celor prezenți că rolul de mamă i se potrivește, deoarece dintotdeauna și-a dorit să dea naștere: „Am parte de echilibru. Să fiu mamă a fost un vis al meu. Suntem norocoși că avem doi copii frumoși, sănătoși, foarte vorbăreți și dulci. Îmi place să fiu mamă‟, a adăugat ea. 

Vezi și acest articol: Regina Elisabeta s-a enervat când a aflat că fiica lui Meghan Markle îi va purta numele

Meghan Markle are origini nigeriene

În cadrul vizitei în Nigeria, Ducesa de Sussex a vorbit despre originile sale. Ea a declarat că este nigeriană în proporție de 43%, și s-a referit la Nigeria ca fiind țara ei:

„Când am făcut testul genetic și am aflat despre originea mea, primul lucru pe care l-am făcut a fost, evident, să o sun pe mama ea. Cred că prin faptul că este afro-americană e inevitabil să nu știe atât de multe despre origini. A fost interesant să descoperim mai multe și să înțelegem ce înseamnă asta cu adevărat‟, a mărturisit nora Regelui Charles al II-lea. 

Sursă foto: Pinterest / Instagram - @meghan.markle.official 

Mai multe