Regina Elisabeta s-a enervat când a aflat că fiica lui Meghan Markle îi va purta numele

Decizia Prințului Harry și a lui Meghan Markle de a-și numi fiica Lilibet Diana, după regretata Regină Elisabeta a II-a, nu ar fi fost pe placul fostului monarh britanic. Iată ce a ieșit la iveală! 

image

Au trecut mai bine de doi ani de când Prințul Harry (39 de ani) și Meghan Markle (42 de ani) anunțau că fiica lor va purta numele Lilibet Diana, după regretata Regină Elisabeta a II-a, al cărei nume de alint în tinerețe era Lilibet. Pe atunci, Prințul Harry insista că bunica lui le-a susținut decizia și s-a bucurat de această veste frumoasă, însă acum s-a aflat că realitatea era diferită... 

Citește și: Astrologul prințesei Diana spune că fetița cuplului Harry și Meghan va pune „amprenta asupra lumii”. Plus semnificația numelui Lilibet 

Regina Elisabeta a II-a nu și-a dat acordul? 

Când s-a născut Lilibet Diana, pe 4 iunie 2021, s-a speculat că regretata Regina Elisabeta a II-a nu a aprobat alegerea numelui, dar Ducii de Sussex au declarat că acesta ar fi fost un zvon, care ar fi avut ca scop defăimarea imaginii lor.

Acum jurnalistul și expertul regal, Robert Hardman, susține în cartea „Charles III: New King, New Court” că Regina Elisabeta a fost „mai furioasă ca niciodată” când a auzit că Ducii de Sussex au susținut că au primit binecuvântarea ei. Potrivit jurnaliștilor de la „The Telegraph”, prin alegerea acestui nume special, Meghan Markle și-ar fi dorit să atragă atenția asupra ei. 

Vezi și acest articol: Meghan Markle este împotriva regulilor de protocol. Nici copiii ei nu le urmează 

Numele întreg al celui de-al doilea copil al Prințului Harry și al lui Meghan Markle este Lilibet Diana Mountbatten-Windsor și are două semnificații. Lilibet este porecla din copilărie a Reginei Elisabeta a II-a, pe care apropiații i-au dat-o când aceasta nu putea să își pronunțe corect propriul nume. Cel de-al doilea nume, Diana, este ales ca un omagiu pentru Prințesa Diana, mama Prințului Harry, care a murit într-un accident în Paris, în august 1997.  

Conform publicației „Vanity Fair”, avocații cuplului au susținut că primul lucru pe care s-a făcut Prințul Harry după nașterea fetiței sale a fost să o contacteze telefonic pe regretata Regină Elisabeta a II-a și pe regele Charles al III-lea pentru a le transmite vestea. În timpul acelei conversații Prințul Harry i-ar fi transmis Reginei că își dorește ca fiica lui să-i poarte numele.   

Sursă foto: Pinterest 



Recente

lenjeria din dantelă jpg
Studiu jpg
Gisele Bündchen și copiii ei  jpg
femeie în roșu  foto   Shutterstock jpg
Emma Stone jpg
Cher jpg
Ryan Gosling  Sursa foto shutterstock 1194165124 jpg
Ce trebuie sa stii despre univers  Sursa foto shutterstock 1723447648 jpg
Parada pălăriilor trăsnite din Marea Britanie jpg
vacanță de Paște  foto   Shutterstock jpg
Ramona Păun  jpg
Ce greseli faci in cuplu in functie de zodie  Sursa foto shutterstock 1490808767 jpg
Rita Ora jpg
Oppenheimer, Tom Conti  jpg
Pavel Bartoș jpg
Anne Hathaway jpg
Printul William si Kate Middleton jpg
Katy Perry jpg
Celine Dion  foto   Instagram jpg
Kelly Osbourne  foto   Shutterstock jpg