Moartea misterioasă a unei actrițe de numai 32 de ani. Avea 10 metale toxice în sânge!

11 octombrie 2024   Viață de vedetă

A jucat în filme precum „Clueless”, „8 Mile” și „King of the Hill” și era fericită alături de soțul ei, însă s-a stins din viață brusc și inexplicabil. Ce s-a întâmplat cu tânăra actriță de la Hollywood?

Moartea subită a vedetei Brittany Murphy, care a avut loc în decembrie 2009, când ea avea doar 32 de ani, a uimit o lume întreagă. Soțul ei, Simon Monjack, a descoperit trupul neînsuflețit al actriței în baia lor de-acasă, iar, câteva luni mai târziu, medicul legist din Los Angeles a stabilit cauza decesului. „Avea pneumonie, era foarte anemică și lua mai multe medicamente”, a dezvăluit asistentul medicului legist, Ed Winter, pentru revista „People”.

Boala vedetei era exacerbată de efectele toxice ale medicamentelor luate împreună, atât prescrise, cât și luate fără rețetă. Aproape 90 de sticluțe goale de medicamente au fost găsite la locul faptei, toate pe numele soțului ei.

Brittany Murphy și-a dorit să investigheze mai bine starea sănătății ei, care era tot mai precară în ultima partea a vieții ei, dar n-a mai apucat. Se pare că soțul ei îi tot spunea că avea el situația sub control și o împiedica să meargă la doctor. „Aveam multă grijă de soția mea, lua antibiotic și tratament antitusiv, făcea tot ce trebuia să facă în situația în care se afla”, a ținut să spună soțul vedetei în „People”.

Nemulțumit de rezultatul autopsiei, tatăl actriței a cerut o anchetă mai amănunțită post-mortem, care a scos la iveală toate cele 10 metale toxice care se aflau în sângele decedatei. Printre acestea se număra și otravă de șoareci. În ciuda acestor informații noi destul de șocante, poliția nu a redeschis ancheta despre felul în care Brittany Murphy a murit prematur. Cazul a rămas închis.

Și, pe măsură ce ne pregăteam cu toții să-l acuzăm pe soțul vedetei că n-a avut grijă de ea sau că poate a fost cel care i-a cauzat sfârșitul tragic, a murit și el în aceleași circumstanțe. La numai cinci luni de la pierderea soției, Monjack a încetat din viață tot prematur, la 40 de ani, în aceeași casă, la fel.

Cauza morții soțului divei de la Hollywood a fost aceeași – pneumonie agravată de anemie. „Pur și simplu, au fost niște circumstanțe tragice!”, a conchis convenabil șeful poliției din Los Angeles, Andrew Smith. Pe bune, doar atât? Poate că cei doi soți, care s-au reunit în moarte, meritau mai multă atenție din partea autorităților...

foto - Shutterstock

Mai multe