N-a dormit o săptămână când fiul ei era bolnav. Cum i-a schimbat maternitatea viața Oliviei Munn

24 martie 2024   Viață de vedetă

Olivia Munn și John Mulaney și-au oficializat idila în 2021 și, în același an, au devenit părinți. Iar fiul actriței i-a schimbat viața vedetei cum nici ea nu credea posibil…

Olivia și John și-au confirmat relația și, la scurt timp după aceea, au anunțat sarcina lui Munn. Iar maternitatea n-a avut doar efecte minunate asupra actriței care nu a arătat niciodată interes pentru maternitate. În același timp, Mulaney spunea și el sus și tare că nu-și dorește copii. Însă au avut parte de surpriza vieții lor când Malcolm Mulaney a venit pe lume, în noiembrie 2021.

Pentru a face față responsabilităților părintești, cei doi amorezi s-au mutat împreună și acum își cresc fiul cum consideră ei potrivit. Cu toate că fac o echipă bună împreună, Olivia a simțit din plin presiunea atunci când băiețelul ei s-a îmbolnăvit, în vara anului 2022.

Acum doi ani aproape s-as îmbolnăvit micuțul Malcolm pentru prima dată, iar mămica lui faimoasă n-a putut să pună geană pete geană cât s-a simțit copilul ei rău. Adică aproape o săptămână a rezistat Olivia Munn fără să doarmă.

„Olivia și John s-au apropiat extrem de mult de când sunt părinți”, a dezvăluit o sursă pentru E! News. „Sunt foarte implicați în relația lor de cuplu și creșterii micuțului lor copil. Olivia adoră să-l vadă pe John în calitate de tătic și el o ajută mult pe Munn în toate responsabilitățile părintești. Pentru Olivia, relația ei actuală și maternitatea au fost o mare schimbare față de stilul de viață pe care îl avea înainte”, a conchis acesta.

Olivia Munn a recunoscut recent că a fost diagnosticată cu cancer la sân anul trecut și că a făcut mastectomie în urma diagnosticului primit. În tot calvarul îndurat, actrița a fost extrem de recunoscătoare că l-a avut alături pe tatăl copilului ei, care-i adusese la spital o poză cu fiul lor pentru ca Olivia să-l vadă mereu pe Malcolm și să lupte împotriva bolii pentru el.

foto - Shutterstock, Instagram

Mai multe