Vești bune! Deși bolnavă, Celine Dion își face planuri să revină pe scenă

Cu toate că se confruntă cu o boală incurabilă, care-i înțepenește din când în când tot corpul, îndrăgita cântăreață este hotărâtă să cânte din nou.  

image

Vedeta de 55 de ani a vorbit deschis despre boala de care suferă, spunând că reprezintă „una dintre cele mai dificile experiențe” din viața ei. În urma veștii că Celine Dion suferă de sindromul persoanei înțepenite, ea a primit multe urări de însănătoșire, pentru care este recunoscătoare.

Cântăreața de origine candiană se luptă din greu cu boala de care suferă și beneficiază de cel mai bun tratament medical posibil. În tot acest timp, Celine își dorește să revină la normalitate cât mai repede, cu toate că vindecarea completă nu e posibilă în cazul acestui sindrom care-I afectează întreaga viață.

Spre surprinderea fanilor ei, Dion s-a pozat cu copiii ei, gemenii de 13 ani, Eddy și Nelson, dar și fratele lor mai mare, Rene-Charles Angelil, de 23 de ani, pentru a marca o zi însemnată pentru vedetă – Ziua Sindromului Persoanei Înțepenite.

Celine Dion  sursa   Shutterstock jpg

„Astăzi, întreaga lume marchează Ziua Internațională a SPÎ. După cum știți cu toții, în toamna anului 2022, eu am gost diagnostificată cu Sindromul persoanei înțepenite. Încercând să înving această boală autoimună este una dintre cele mai grele experiențe din viața mea, dar rămân la fel de hotărâtă ca, într-o bună zi, să revin pe scenă și să duc o viață cât se poate de normală”, a dezvăluit Celine Dion pe pagina ei de Instagram.

După ce și-a exprimat dorința cea mai mare, vedeta a continuat să se adreseze fanilor ei: „Sunt extrem de recunoscătoare pentru toată iubirea și sprijinul pe care le primesc de la copiii mei, familie, echipa mea și voi toți! Voiam, cu această ocazie, să le transmit tot sprijinul meu celor din întreaga lume care sunt afectați de acest sindrom. Vreau să vă spun că poți s-o faceți! Vă spun eu că puteți! Vă iubesc, Celine...”, a conchis aceasta.

celine dion instagram jpg

Admiratorii cântăreței au răspuns imediat comentariului vedetei și și-au arătat admirația pentru idolul lor aflat într-o perioadă cumplită din viața ei, când ajunge câteodată, la cel mai mic zgomot sau disconfort psihic, să-i „înghețe” toți mușchii corpului, care nu mai răspund comenzilor creierului.

foto - Shutterstock, Instagram



Recente

Lily Allen jpg
Kelly Osbourne  foto   Shutterstock jpg
festival  foto   Shutterstock jpg
Courteney Cox cu iubitul  foto   Shutterstock jpg
Click! Pentru Femei jpeg
Anne Hathaway  foto   Shutterstock jpg
Christina Applegate jpg
Tom Cruise jpg
Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg
Shannen Doherty, Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg
Tom Cruise cu soții Beckham  foto   Instagram jpg
Obiceiuri din copilarie  jpg
insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg