Vedete lovite de cancer. Olivia Munn și Christie Brinkley, operate de urgență

În aceeași zi am aflat despre două vedete americane că au primit un diagnostic crunt – cancer. Actrița Olivia Munn și fostul topmodel Christie Brinkley și-au spus fiecare povestea emoționantă…

image

Olivia Munn a ales să-și facă cunoscută situația în care se află de aproape un an, pentru a le servi și altora ca inspirație și ajutor la nevoie. Actrița ne-a dat vestea șocantă la finalul zilei de 13 martie, când a vorbit pentru prima dată de lupta pe care o dă cu cancerul de sân.

„Am fost diagnosticată cu cancer de sân”, și-a început vedeta relatarea uluitoare, pe pagina ei de Instagram. „Sper că, vorbind despre acest lucru cu voi, voi putea să-i ajut pe alții care caută inspirație, alinare și sprijin în lupta pe care o au ei de dus”, a adăugat Olivia.

Actrița de 43 de ani și-a descoperit cancerul după ce-și făcuse un test genetic, anul trecut, pentru a vedea dacă are predispoziție să dezvolte vreodată cancer, și ieșise negativ la toate tipurile de cancer. Însă fericirea ei n-a durat mult. La numai două luni de la testul respectiv, a fost diagnosticată cu cancer la sân.

image

Munn a continuat să detalieze tratamentul pe care l-a urmat, care a inclus „patru operații, atâtea zile petrecute în spital, încât nici nu le mai țin socoteala”. Vedeta a recunoscut că medicul ei ginecolog i-a salvat viața. A pus-o să facă un nou test, care ține cont de vârsta pacientei, istoricul medical al familiei și vârsta la care a devenit mamă. Scorul acestuia a fost peste minimul acceptabil, motiv pentru care vedeta a fost trimisă să facă și o mamografie, unde adevărul a ieșit la iveală…

Tot în seara de 13 martie, am aflat că modelul de 70 de ani, Christie Brinkley, a fost și ea diagnosticată cu cancer. „Vestea bună e că am descoperit carcinomul în stadiu incipient. Am avut alături medici minunați, care au scos celulele canceroase și m-au cusut ca nouă”, a ținut să precizeze celebra blondă pe pagina sa de Instagram.

image

Vedeta a declarat că de-acum nu va mai ieși din casă fără să-și protejeze pielea de razele soarelui și că nu va rata vizitele regulate la medic sub nicio formă. „O însoțisem pe fiica mea la medic și, la final, am rugat medicul să verifice un mic punct pe tâmpla mea, pe care-l simțeam când îmi aplicam fondul de ten. S-a uitat la el și imediat și-a dat seama că aveam nevoie de o biopsie. Mi-a făcut biopsia și a venit și rezultatul! Așadar verificați-vă și voi din timp și convingeți-vă prietenii să facă la fel!”, și-a îndemnat Christie Brinkley urmăritorii de la Instagram.

foto - Shutterstock, Instagram



Recente

Lily Allen jpg
Kelly Osbourne  foto   Shutterstock jpg
festival  foto   Shutterstock jpg
Courteney Cox cu iubitul  foto   Shutterstock jpg
Click! Pentru Femei jpeg
Anne Hathaway  foto   Shutterstock jpg
Christina Applegate jpg
Tom Cruise jpg
Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg
Shannen Doherty, Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg
Tom Cruise cu soții Beckham  foto   Instagram jpg
Obiceiuri din copilarie  jpg
insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg