Frumusețea ei nu e naturală! Meghan Fox spune ce operații estetice și-a făcut

A recunoscut, în sfârșit, că frumusețea ei a fost accentuată de chirurgul plastician. Actrița de la Hollywood a enumerat operațiile estetice pe care le-a făcut!

image

Ani la rând, Meghan Fox n-a comentat niciodată despre speculațiile care s-au făcut cu privire la frumusețea ei. Pentru prima dată, actrița de 37 de ani a vorbit despre procedurile pe care le-a bifat și nu sunt puține deloc!

Astfel, vedeta a cheltuit 30.000 de dolari pe „cei mai mari sâni care au putut fi puși în corpul meu”, și-a operat nasul când avea doar 20 și ceva de ani, însă neagă cu vehemență că a apelat la rinoplastie de 7-8 ori, cum se zvonește.

În același timp, actrița a ținut să infirme altă procedură estetică, pe care n-ar încerca-o niciodată. Având în vedere că este extrem de slabă, fanii ei au bănuit întotdeauna că și-a scos grăsimea din anumite locuri din corp, însă ea spune că n-a făcut nicidată așa ceva.

Cu toate că se mândrește cu munca pe care a depus-o chirurgul estetician pentru a o face să arate cum arată acum, Meghan spune că îi e frică de anestezia generală și a încercat s-o evite pe cât posibil.

image

În ceea ce privește fața ei, vedeta a recunoscut, în cadrul podcastului Call Her Daddy, că folosește botox și fillere, dar că nu și-a făcut niciodată liftinguri chirurgicale. „Nu mi-am scos grăsimea din obraji. Sunt o persoană foarte slabă, n-am grăsime de scos, poate doar de adăugat”, a declarat, mai în glumă, mai în serios, actrița.

„Sânii mei sunt falși de pe la 21-22 de ani. I-am făcut între primul și al doilea film «Transformers». Eu tot timpul am fost genul de tipă care, atunci dând se privea în oglindă, se întreba unde sunt sânii ei. Întotdeauna mi-am dorit sâni mari, așa că n-am fost mulțumită cu primul set. Mi i-am refăcut după ce am terminat să-mi alăptez copiii, pentru că dispăruseră, nu știu unde, dar dispruseră. Iar recent mi-am pus alt impant mamar, ca să arate mai bine”, a conchis frumoasa actriță, care a recunoscut, pentru prima dată, că și-a făcut operații estetice.

image

foto - Shutterstock, Instagram



Recente

Lily Allen jpg
Kelly Osbourne  foto   Shutterstock jpg
festival  foto   Shutterstock jpg
Courteney Cox cu iubitul  foto   Shutterstock jpg
Click! Pentru Femei jpeg
Anne Hathaway  foto   Shutterstock jpg
Christina Applegate jpg
Tom Cruise jpg
Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg
Shannen Doherty, Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg
Tom Cruise cu soții Beckham  foto   Instagram jpg
Obiceiuri din copilarie  jpg
insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg