Nu i-a spus soției gravide că avea tumoră pe creier. Despre ce vedetă e vorba?

23 iunie 2023   Viață de vedetă

La nuntă, a promis să nu-și mintă niciodată soția. Însă, în timpul căsniciei, a fost nevoit să țină secretă vestea care-i distrugea sufletul. Cine e soțul care a pus sănătatea soției gravide mai presus decât a lui?

Mark Ruffalo este numele lui. Actorul de la Hollywood s-a simțit nevoit să-și mintă soția… pentru binele ei și-al copilului pe care ea, Sunrise Coigney, îl purta în pântec.

În timpul sarcinii cu primul său copil, Keen, Ruffalo s-a trezit, într-o bună zi, și și-a amintit că visase că avea o tumoră pe creier. Având asemenea idee în minte toată ziua și bănuind că ceva era în neregulă cu el, s-a dus la medic ca să verifice. Din păcate, analizele i-au dat dreptate – avea tumoră pe creier și-n realitate, nu numai în vis. Medicii i-au spus că-l pot opera, însă existau 30% șanse să nu-și mai poată folosi partea stângă a feței.

Îngrijorat că soția lui se va stresa din cauza noului său diagnostic, a ales să nu-i spună nimic luni de zile și să ducă singur lupta cu tumora.

Soția lui era totul pentru el. Nominalizatul la Oscar și-a întâlnit aleasa când n-avea decât cămașa de pe el. „N-aveam nimic când am întâlnit-o – nici carnet de șofer, nici card de credit. Locuiam într-un garaj, iar ea a stat cu mine chiar și așa. A crezut în mine”, a dezvăluit actorul.

Așadar, e de la sine înțeles că n-a vrut s-o facă și pe ea să sufere din cauza bolii lui. Totuși, Mark Ruffalo nici nu putea sta liniștit cu o tumoră pe partea stângă a capului. Se temea să nu-l omoare înainte de-a apuca să-și vadă fiul, motiv pentru care a făcut o casetă video cu el, ca fiul lui să-l cunoască, în caz că el nu va mai fi după nașterea copilui. „Eram convins că urma să mor!”, a spus acesta.

După nașterea fiului, actorul s-a operat. Însă a rămas cu partea stângă a feței paralizată și surd. Se întreba cum va mai putea trăi așa. Nu mai vorbim despre actorie, care părea o meserie care nu va mai putea fi practicată de el niciodată. Culmea e că, în timpul recuperării, a început să-și revină. Și, în timp ce-și făcea griji cu privire la carieră, a ajuns să joace din nou. Și, mai mult, a câștigat o nominalizare la Oscar pentru prestația sa pe marele ecran.

În ceea ce o privește pe soția sa, ea a aflat, într-un final, despre probelemele lui de sănătate, evident. Și, la fel ca înainte, când el era un neica nimeni, i-a stat alături actorului talentat. În prezent, cei doi soți formează unul dintre cele mai frumoase cupluri de la Hollywood. 20 de ani de mariaj și nu se opresc aici!

foto - Shutterstock

Mai multe