Fosta iubită a lui George Clooney, în pragul sinuciderii. Actorul i-a cauzat depresia?

Prezentatoarea TV Lisa Snowdon a fost implicată într-o idilă cu actorul de la Hollywood timp de cinci ani. George Clooney a făcut-o oare să se gândească să-și ia singură viața?

image

Vedeta TV de 50 de ani și actorul de 61 de ani au format un cuplu începând cu anul 2000, după ce s-au întâlnit pe platoul de filmare al unei reclame la Martini. Refuzând să vorbească despre relația intimă cu Clooney, Lisa le-a dezvăluit, totuși, celor de la The Sun detalii picante despre momentele petrecute cu unul dintre cei mai râvniți bărbați de la Hollywood.

„George era fermecător, un om cu adevărat de treabă, amuzant și tot ce mai pot spune e că ne-am simțit bine împreună. De fapt, a fost destul de sălbatică relația noastră”, a declarat cea care a ținut să adauge, mai în glumă, mai în serios, următoarele: „Cred că și pe piatra mea de mormânt o să scrie că George Clooney a fost cândva iubitul Lisei Snowdon”.

Însă tocmai această idilă de mare anvergură să-i fi creat vedetei TV momente de mare cumpănă? Nici vorbă! Menopauza a adus-o în pragul sinuciderii de mai multe ori pe Lisa Snowdon!

Prezentatoarea TV, care a fost iubita lui George Clooney timp de cinci ani, a vorbit despre un subiect tabu în Fabulous Magazine. Ea a recunoscut că menopauza i-a afectat fiecare aspect al vieții ei – de la profesie până la relațiile sentimentale. Iar cea mai grea lovitură pentru ea a fost când medicii i-au dat o veste proastă legată de fertilitatea ei.

image

Cum era de așteptat, doctorii au informat-o pe Lisa că, la menopauză, nu mai poate concepe niciun copil. Cu toate că e lucru știut de toată lumea, vedeta a fost afectată mult de această informație: „Toată viața m-am gândit că o să devin mamă la un moment dat. Am fost tot timpul maternală și mi-am dorit copii, nu mi-am prioritizat niciodată cariera. Dar, pur și simplu, timpul mi-a expirat în acest sens. A luat altcineva decizia asta pentru mine...”.

În ceea ce privește simptomele menopauzei, ea avea bufeuri groaznice, care o țineau trează toată noaptea, iar în timpul zilei de-abia dacă se mai putea concentra pe ceea ce avea de făcut. „Aveam zile atât de întunecate, în care îmi ziceam că, dacă așa o să fie tot restul vieții mele, mai bine renunț”, a conchis ea. „Eram afectată de o tristețe copleșitoare și niște stări foarte deprimante”, a adăugat pe același ton emoțional.

image

Lisei i-au trebuit 10 ani până să ajungă să poată gestiona situația în care se afla. „Ajunsesem să am o adevărată criză, eram prăbușită emoțional, dar, atunci când am reușit să trec prin tot, mi-am dat seama că eram mult mai puternică”, a declarat fosta iubită a lui Clooney.

Chiar și în decembrie 2022, a vorbit despre acest subiect delicat, în Women’s Health: „Aveam amețeli cumplite, o stare extrem de proastă, depresie, anxietate, atacuri de panică. M-am dus atunci la medic și, la recomandarea lui, am luat antidepresive, iar abia atunci lucrurile au început să se schimbe în bine...”.

foto - Shutterstock



Recente

interviu pentru un job  foto   Shutterstock jpg
5 obiceiuri care iti dezvaluie personalitatea  Sursa foto shutterstock 1746342872 jpg
intalnire anulata jpg
Ce vezi prima data iti arata cum reactionezi in fata provocarilor  Sursa foto Jagranjosh jpg
Test jpg
Test  Care este prima impresie pe care o faci  Sursa foto shutterstock 1354368305 jpg
Loc de munca toxic  jpg
Metoda kaizen de evitare a burnoutului  Sursa foto shutterstock 702522496 jpg
o persoana care minte jpg
Ce spune despre tine modul in care folosesti tubul de pasta de dinti  Sursa foto shutterstock 651225181 jpg
intuitie jpg
Desenele pe care le faci in graba arată ce te motiveaza in viata  Sursa foto shutterstock 2291956477 jpg
Sfintii 40 de Mucenici  Sursa foto Wikimedia jpg
Ce este ableismul  Sursa foto shutterstock 2292625553 jpg
copil deprimat  foto   Shutterstock jpg
Ce vezi prima data in aceasta imagine iti dezvaluie cele mai mari frici jpg
cadou jpg
femeie puternica jpg
personalitate jpg
5 calitati nelipsite persoanelor inteligente emotional  Sursa foto shutterstock 715595482 jpg