Cum arată și cine este sora lui Brad Pitt, Julie Pitt Neal?

În ciuda faptului că este înrudită cu unul dintre cei mai cunoscuți oameni din lume, Julie reușește să-și vadă liniștită de viața ei. Cum a copiat exemplul fratelui ei?

image

Julie Pitt Neal trăiește într-un con de umbră, iar Brad Pitt, în lumina reflectoarelor. Totuși, cei doi frați au mai multe în comun decât sângele care le trace prin vine. Amândoi au familii numeroase. Brad crește șase copii, trei biologici și trei adoptați, cu fosta lui soție, Angelina Jolie, iar sora lui are cinci copii cu soțul ei.  

Culmea e că cei doi frați au luat aceeași decizie în privința familiei lor. Și-au dorit familie numeroasă și n-au așteptat să le pice din cer. Au adoptat amândoi. Actorul de la Hollywood a înfiat trei copii cu fosta lui soție, Angelina Jolie, iar Julie a adoptat și ea doi băieți din Etiopia.

Sora lui Brad Pitt a vorbit, la un moment dat, despre experiența de-a crește copii non-biologici și-a recunoscut că n-a fost tot timpul numai lapte și miere viața lor. „Când am decis să adoptăm, știam că ne înhămăm la niște greutăți, că vor fi provocări de-a lungul timpului… mai ales probleme rasiale. Dar nu mi-am dat seama cât de diferit a trebuit să-mi cresc copiii doar din cauza culorii pielii lor. Și asta e atât de greșit, de n-am cuvinte să vă spun!”, a dezvăluit sora actorului pe pagina sa de Instagram.

„De-abia dacă îmi pot exprima verbal neputința, furia și uimirea cu privire la discriminarea rasială care există în Statele Unite. Am ajuns o epavă. Mi-e teamă de fiecare dată când băieții mei ies din casă și se întâlnesc cu prietenii lor fără mine”, a continuat aceasta să povestească.

Julie a încercat din răsputeri să nu apară în paginile tabloidelor din întreaga lume. Cum a reușit să ducă o viață cât se poate de normală? În primul rând, Brad Pitt nu apare în niciuna dintre fotografiile ei de familie, nici măcar în cele cu părinții celor doi frați.

image

Acest lucru e vizbil și în imaginile postate de Julie pe Instagram cu petrecerea aniversară a mamei ei și a lui Brad. Când aceasta a împlinit 80 de ani, întreaga familie Pitt a purtat tricouri tematice și a plecat în Santa Barbara, California, ca s-o celebreze pe sărbătorită. E greu de crezut că Brad nici măcar n-a trecut pe-acolo! Totuși, n-a apărut în niciuna dintre fotografiile de familie ale lui Julie.  

Chiar dacă Brad nu apare în niciuna dintre postările lui Julie, asta nu înseamnă că cei doi frați nu au o relație apropiată. Pur și simplu, ea nu-și dorește să fie asociată cu Hollywoodul, ci vrea să-și trăiască mai departe viața în cel mai discret mod posibil și iată că reușește să facă exact asta!

Fratele lor, Douglas, a copiat exemplul lui Julie și nu face publică nicio fotografie cu marele actor de la Hollywood. Până la rumă, e de-ajuns pentru cei trei frați să mențină legătura în culise și să nu facă paradă de relația lor cu unul dintre cei mai cunoscuți oameni de pe planetă, nu credeți?

Foto - Shuttesrtock, InstagramRecente

nuditate foto  Shutterstock jpg
Melania Trump foto  Shutterstock jpg
Beyonce jpg
Ben Affleck meme jpg
Top 5 zodii cu simt patriotic Sursa foto shutterstock 688737424 jpg
shutterstock 1561509445 jpg
Michelle Obama sursa foto  Shutterstock jpg
Cline Dion foto  Shutterstock jpg
Linda Evangelista foto  Shutterstock jpg
Ozzy Osbourne jpg
Tom Cruise și Katie Holmes cu fiica lor, Suri foto  Shutterstock jpg
Travolta jpeg
Nativii cel mai usor de cucerit Sursa foto shutterstock 387016507 jpg
Judi Dench foto  Shutterstock jpg
obiceiuri jpg
Jennifer Lopez și Armie Hammer foto  Shutterstock jpg
Napoleon Bonaparte foto  Shutterstock jpg
cuplu pe covorul roșu sursa  Shutterstock jpg
Doris Kriks și Carl Kruse jpeg
Mary Kate, Ashley Olsen jpg