Cum arată și cine este sora lui Brad Pitt, Julie Pitt Neal?

În ciuda faptului că este înrudită cu unul dintre cei mai cunoscuți oameni din lume, Julie reușește să-și vadă liniștită de viața ei. Cum a copiat exemplul fratelui ei?

image

Julie Pitt Neal trăiește într-un con de umbră, iar Brad Pitt, în lumina reflectoarelor. Totuși, cei doi frați au mai multe în comun decât sângele care le trace prin vine. Amândoi au familii numeroase. Brad crește șase copii, trei biologici și trei adoptați, cu fosta lui soție, Angelina Jolie, iar sora lui are cinci copii cu soțul ei.  

Culmea e că cei doi frați au luat aceeași decizie în privința familiei lor. Și-au dorit familie numeroasă și n-au așteptat să le pice din cer. Au adoptat amândoi. Actorul de la Hollywood a înfiat trei copii cu fosta lui soție, Angelina Jolie, iar Julie a adoptat și ea doi băieți din Etiopia.

Sora lui Brad Pitt a vorbit, la un moment dat, despre experiența de-a crește copii non-biologici și-a recunoscut că n-a fost tot timpul numai lapte și miere viața lor. „Când am decis să adoptăm, știam că ne înhămăm la niște greutăți, că vor fi provocări de-a lungul timpului… mai ales probleme rasiale. Dar nu mi-am dat seama cât de diferit a trebuit să-mi cresc copiii doar din cauza culorii pielii lor. Și asta e atât de greșit, de n-am cuvinte să vă spun!”, a dezvăluit sora actorului pe pagina sa de Instagram.

„De-abia dacă îmi pot exprima verbal neputința, furia și uimirea cu privire la discriminarea rasială care există în Statele Unite. Am ajuns o epavă. Mi-e teamă de fiecare dată când băieții mei ies din casă și se întâlnesc cu prietenii lor fără mine”, a continuat aceasta să povestească.

Julie a încercat din răsputeri să nu apară în paginile tabloidelor din întreaga lume. Cum a reușit să ducă o viață cât se poate de normală? În primul rând, Brad Pitt nu apare în niciuna dintre fotografiile ei de familie, nici măcar în cele cu părinții celor doi frați.

image

Acest lucru e vizbil și în imaginile postate de Julie pe Instagram cu petrecerea aniversară a mamei ei și a lui Brad. Când aceasta a împlinit 80 de ani, întreaga familie Pitt a purtat tricouri tematice și a plecat în Santa Barbara, California, ca s-o celebreze pe sărbătorită. E greu de crezut că Brad nici măcar n-a trecut pe-acolo! Totuși, n-a apărut în niciuna dintre fotografiile de familie ale lui Julie.  

Chiar dacă Brad nu apare în niciuna dintre postările lui Julie, asta nu înseamnă că cei doi frați nu au o relație apropiată. Pur și simplu, ea nu-și dorește să fie asociată cu Hollywoodul, ci vrea să-și trăiască mai departe viața în cel mai discret mod posibil și iată că reușește să facă exact asta!

Fratele lor, Douglas, a copiat exemplul lui Julie și nu face publică nicio fotografie cu marele actor de la Hollywood. Până la rumă, e de-ajuns pentru cei trei frați să mențină legătura în culise și să nu facă paradă de relația lor cu unul dintre cei mai cunoscuți oameni de pe planetă, nu credeți?

Foto - Shuttesrtock, Instagram



Recente

Prințesa Roz  foto   Shutterstock jpg
mașină  foto   Shutterstock jpg
copil speriat  foto   Shutterstock jpg
Dannii Minogue  Instagram jpg
Sophie Turner și Joe Jonas  foto   Shutterstock jpg
Rumer Willis  foto   Shutterstock jpg
Regina Camilla a Marii Britanii jpg
Christina Applegate jpg
Shania Twain, Jon Bon Jovi  foto   Shutterstock jpg
Celebritati  jpg
Whitney Houston  foto   Shutterstock jpg
Meghan Markle si fiica ei  jpg
Olivia Munn și John Mulaney  foto   Shutterstock jpg
Madonna  jpg
să vorbim de vorbă   Oana & Ion jpg
Cindy Crawford  Shutterstock jpg
respiratie pe gura jpg
Elon Musk  foto   Shutterstock jpg
Angelina Jolie și copiii ei  foto   Shutterstock jpg
Britney Spears  foto   Shutterstock jpg