Ultimele cuvinte ale actorului Robin Williams. I le-a adresat soției.

Regretatul actor de comedie aducea un zâmbet pe buzele tuturor, însă n-a reușit să-și învingă propriii demoni și, drept urmare, s-a sinucis.

image

Susan Schneider Williams, văduva lui Robin Williams, își amintește al doilea weekend din luna august a anului 2014, când credea că exista o speranță pentru soțul ei bolnav, însă s-a înșelat. „După cum știți, soțul meu Robin Williams suferea de o boală puțin cunoscută, dar mortală, denumită Lewy”, a început ea să scrie pentru Neurology. „S-a sinucis în 2014, la finalul unei perioade intense și confuze date de simptomele bolii sale”, a continuat văduva marelui comic. Boala de care suferea era una care-i afecta creierul, un soi de demență.

Actorul a murit la 63 de ani. „În această dimineață, l-am pierdut pe soțul meu și pe cel mai bun prieten, iar restul lumii l-a pierdut pe unul dintre cei mai îndrăgiți artiști și una dintre cele mai apreciate ființe umane. Sunt sfârșiată de durere”, a declarat Susan într-un comunicat de presă făcut public de RadarOnline.com.

Întrebată de Amy Robach, garda emisiunii ABC News, dacă timpul i-a mai diminuat suferința, văduva lui Williams a declarat: „Întreaga durere... nu va trece niciodată. El a fost cea mai mare iubire a mea...”.

Cu numai câteva zile înainte de-a muri, Robin a publicat ultima sa postare pe Instagram, pe care i-a dedicat-o fiicei sale, Zelda Rae Williams, care împlinea 25 de ani atunci. Când Zelda a fost invitată în studioul emisiunii Today Show, de la NBC, pentru a vorbi despre dispariția regretabilă a tatălui ei, ea a abordat subiectul extrem de dureros cu multă sinceritate: „N-avem nicio explicație... nici măcar n-are rost să ne întrebăm de ce s-a întâmplat... să ne învinovățim pe noi sau pe restul lumii. Pur și simplu, s-a întâmplat”.   

„Multă lume îi simte lipsa…”, a continuat fiica lui să spună. „Latura pe care oamenii o cunosc și-o îndrăgesc e legată de personajele pe care el le-a interpretat cu atâta drag”, a continuat Zelda să explice. „Cred că asta își amintesc oamenii despre el, asta nu va dispărea niciodată. Râsetele erau extrem de importante pentru el”, a conchis aceasta.

Documentarul „Robin’s Wish” evocă ultimele momente din viața starului filmului „Mrs. Doubtfire”, în care Susan își amintește ultimele cuvinte pe care soțul ei i le-a spus ei. Cu o seară înainte de tragedie, un vecin de-ai actorului își amintește că l-a văzut pe Robin în fața casei sale și că părea preocupat de ceva. Williams i-a spus acestuia: „Șefule, am nevoie de o îmbrățișare!”, după care marele comic a izbucnit în plâns.

Vedeta de 63 de ani i-a spus soției sale de aproape trei ani următoarele cuvinte înainte ca trupul său neînsuflețit să fie descoperit a doua zi acasă la el: „Noapte bună, iubirea mea!”.

Foto - Shutterstock



Recente

Visurile nativilor a trei zodii se implinesc pe 7 septembrie  Sursa foto Pixabay imagination 8825242 1280 jpg
Prințul William Foto Getty Images (5) jpg
Cleopatra jpg
Regina Elisabeta a II a  foto   Shutterstock jpg
O astroloaga explica de ce relatiile care rezista in 2024 vor dura  Sursa foto shutterstock 2439831227 jpg
brian may  sursă foto   Shutterstock jpg
Joaquin Pheonix  foto   Shuttarstock, Jocker jpg
shutterstock 1432895006 jpg
Carmen Electra  foto   Shutterstock, Baywatch jpg
Gandalf jpg
Elle Macpherson  foto   Shutterstock jpg
shutterstock 2282989513 jpg
Festival de Film  foto   Shutterstock jpg
Samantha Fox  foto   Shutterstock jpg
shutterstock 2493731425 jpg
shutterstock 2277522461 jpg
rodrigo abreu Cj4CWKQllOM unsplash jpg
Al Pacino  foto   Shutterstock jpg
7 michael jackson si lisa marie presley profimedia 0035714503 jpg jpeg
RAP04310 JPG