Nu-i ușor să fii topmodel! Bella Hadid are o rutină în 10 pași dimineața!

22 martie 2024   Viață de vedetă

Frumusețea cu mare efort se întreține! Celebra brunetă a dezvăluit fanilor ei de pe TikTok ce face ea în fiecare dimineață înainte de a-și începe ziua, iar urmăritorii ei au fost uluiți de rutina sa de îngrijire.

„Diminețile mele înainte ca noi să începem să facem lucruri frumoase pentru voi”, a dezvăluit vedeta pe TikTok, făcând referire la noul ei brand de cosmetice pe care l-a menționat în treacăt. Bella Hadid și-a început filmulețul postat pe internet cu o combinație de trei serumuri și un lichid vâscos, după care a trecut la cele 14 vitamine pe care le ia în fiecare dimineața cu un suc verde, plin de nutrienți.

Următorul pas în rutina ei matinală a fost băutul unul gel făcut din alge marine înainte de-a lua Fulvic Detox, care îi asigură „o detoxifiere blândă la nivel celular”, după cum stă scris chiar pe prospectul produsului.  

Apoi, frumoasa Bella a băut o un lichid plin de minerale, a mâncat un croissant și a desfăcut o băutură non-alcoolică din propria colecție, Kin Euphorics. Următoarea etapă a divei superbe ține de arome, așadar Hadid s-a uns cu uleiuri esențiale pe încheiatura mâinii și gât, după care a făcut o curățare cu salvie prin încăpere.

Tot pentru a-și începe ziua cât mai bine, fostul model Victoria’s Secret și-a pus câteva brățări cu cristale pe mână, după care și-a continuat dimineața în cel mai pozitiv mod posibil. „Ce ne place să vedem o regină a frumuseții care strălucești din cap până în picioare!”, a comentat Julia Fox la postarea topmodelului.

„Țelurile mele cosmetice!”, a adăugat alt comentator, în timp ce câteva persoane n-au înțeles prea bine ce-a fost cu rutina în zece pași a vedetei. „Face reclamă la ceva?”, a întrebat cineva, în timp ce altcineva a adăugat: „N-am înțeles, ne vinde ceva?”. Ce-i drept, Bella Hadid a menționat brandul de cosmetice Orebella, care-i aparține, însă nu a oferit deloc detalii despre acest lucru.

Cel mai proababil este vorba despre un teasing al unui nou proiect, însă un lucru e cert – vedeta ne-a demonstrat, cu vârf și îndesat, că nu e deloc simplu să-ți menții frumusețea și starea de bine pe tot restul zilei!   

foto - Shutterstock

Mai multe