Fosta finalistă de la Miss Universe: „Fostul meu iubit gelos o să mă omoare!”

O fostă finalistă a concursului de frumusețe Miss Universe a fost lovită cu pumnii de 30 de ori de către fostul ei iubit gelos, în timp ce ea țipa disperată: „Săriți, o să mă omoare!”.

finalistă Miss Universe  foto   Instagram jpg

Chloe Othen, de 33 de ani, a declarat că Ricky Lawrence, de 32 de ani, a tras-o de păr și a lovit-o în mod repetat, timp de o oră, după ce îi trimisese mai multe mesaje pline de limbaj violent, abuziv. Și toate acestea au ieșit la iveală la tribunal, unde se dispută, în momentul de față, agresiunea fizică la adresa frumusului model.

Chloe credea că o să moartă când Lawrence a luat două cuțite și amenințat-o pe frumoasa femeie că o să-i taie gâtul, în casa lui de 1,5 milioane de euro. Cei doi au avut o relație de șase luni, din decembrie 2021 până în mai 2022, când Othen și-a dat seama de ce-i poate pielea iubitului ei și a încheiat idila lor turbulentă.

După ce frumoasa tânără a rupt legătura cu iubitul gelos, acesta nu s-a retras liniștit din viața ei. Având un nou partener de viață, pe Bora Guccuk, de 39 de ani, Chloe credea că a scăpat de fostul iubit gelos, însă acesta n-a acceptat că relația lor se încheiase.

image

Într-una din zile, Bora a sunat-o pe iubita lui care încă încerca să-l facă pe Lawrence să înțeleagă situația lor, și o auzea pe femeia dinsperată că țipa în fundal: „Ajutor! O să mă omoare!”.

Întregul apel disperat al lui Chloe s-a putut auzi în sala de tribunal ulterior, după ce iubitul femeii a sunat imediat la Poliție pentru a-i alerta pe aceștia cu privire la pericolul la care se expunea partenera lui din cauza fostului ei iubit.

image

Poliția i-a întrebat pe cei doi amorezi dacă Lawrence cumva suferă de probleme psihice, la care el a răspuns: „Nu știu sigur asta, dar vă spun că omul e nebune de legat, o hărțuiește și urmărește pe iubita mea!”. Cazul celor doi foști iubiți este în plină desfășurare la tribunal acum și există destule dovezi ale violenței bărbatului pentru care sperăm că va plăti cât de curând.

foto - Instagram



Recente

Gigi Hadid  sursa   Instagram jpg
lenjeria din dantelă jpg
Studiu jpg
Gisele Bündchen și copiii ei  jpg
femeie în roșu  foto   Shutterstock jpg
Emma Stone jpg
Cher jpg
Ryan Gosling  Sursa foto shutterstock 1194165124 jpg
Ce trebuie sa stii despre univers  Sursa foto shutterstock 1723447648 jpg
Parada pălăriilor trăsnite din Marea Britanie jpg
vacanță de Paște  foto   Shutterstock jpg
Ramona Păun  jpg
Ce greseli faci in cuplu in functie de zodie  Sursa foto shutterstock 1490808767 jpg
Rita Ora jpg
Oppenheimer, Tom Conti  jpg
Pavel Bartoș jpg
Anne Hathaway jpg
Printul William si Kate Middleton jpg
Katy Perry jpg
Celine Dion  foto   Instagram jpg