Au arătat minunat pe covorul roșu! Cum s-au pregătit vedetele pentru Oscaruri

Frumusețea cu cheltuială mare și efort susținut se menține! Mai ales la Hollywood, unde concurența e acerbă și pretențiile, imense. Vedetele au postat imagini din timpul pregătirilor pentru cea mai importantă seară de la Hollywood.

image

În dimineața aceasta, am aflat câștigătorii de la Oscar și am admirat rochiile superbe și siluetele desăvârșite de pe covorul roșu sau de la petrecererile post-Oscar, unde vedete de tot felul – nu numai din cinematografie – au participat.

Astfel, Eva Longoria și Kim Kardahian s-au fotografiat în timp ce își făceau tratamente cosmetice pentru a se pregăti de cea de-a 96-a ceremonie a premiilor Acamediei Americane de Film, care a avut loc la Dolby Theatre din Hollywood.

Kim Kardashian n-a ajuns la Oscaruri – era culmea ca o vedetă de reality show să participe la evenimentul destinat celor care lucrează în cinematografie! – însă este, în fiecare an, nelipsită de la petrecerile de după încheierea ceremoniei. Astfel, ea a participat la petrecerea Vanity Fair și n-a arătat deloc rău în ținuta aleasă - rochia albă, care-i venea ca turnată, de la Balenciaga. Și, pentru a arăta bine în rochia ei superbă, Kim a trebuit să depună puțin efort… 

image

Presupusa iubită a lui Odell Beckham Jr s-a dus la Beauty Sandwich, unde a făcut un tratament cosmetic pentru revitalizarea tenului. Cunoaștem prea bine dorința cu care faimoasa brunetă vrea să capteze privirile la fiecare apariție publică și, evident, că la after party-ul Vanity Fair n-a făcut excepție – s-a pregătit temenic pentru a-și compune întreaga înfățișare.

Eva Longoria a fost prezentă pe covorul roșu la Oscar și a arătat minunat în rochia neagră cu decolteu abisal. Însă nu numai silueta e importantă când alegi o ținută strânsă pe trup, elegantă, sofisticată, care atrage toate privirile, ci și chipul ei trebuie să fie desăvârșit. Astfel, și-a pus niște plasturi pentru ochi pentru a-și estompa cearcănele și ochii umflați cu numai câteva ore de-a începe caremonia.  

image

Blanca Blanco – actrița din filme precum „Tale Of Tails” și „Eye For Eye” – a îndrăznit să arate mai mult din timpul pregătirilor ei pentru cea mai importantă seară din an pentru Hollywood. „Mă pregătesc pentru Oscaruri și-mi hidratez părul cu Saint&Sinners”, ne-a dezvăluit vedeta, însă, zău așa, cine e atent la părul actriței, când ea ne arată întregul ei corp într-o cadă de baie?!...

image

Reese Witherspoon s-a lăsat, de asemenea, pozată în timpul pregătirilor ei pentru evenimentul de azi-noapte. Ea ne-a informat, în timpul ședinței evaborate de machiaj, că a mâncat unt de arahide și banană înainte de-a se prezenta pe covorul roșu. Sperăm că măcar la eveniment să fi ciugulit din preparatele servite!

image

Oricum, toate divele care au participat la ceremonia de acordare a premiilor Oscar sau la petrecerile de după eveniment s-au pregătit intens pentru a face senzație pe covorul roșu. Vedetele îndură, în ziua cu pricina, ore întregi de machiaj și coafat, probe vestimentare și, înainte de toate astea, țin cure de slăbire, se antrenează la sală și se mențin în cea mai bună formă fizică posibilă până la momentul 0 al evenimentului – când pășesc în fața presei internaționale și trebuie să arate perfect.

foto - Instagram



Recente

lenjeria din dantelă jpg
Studiu jpg
Gisele Bündchen și copiii ei  jpg
femeie în roșu  foto   Shutterstock jpg
Emma Stone jpg
Cher jpg
Ryan Gosling  Sursa foto shutterstock 1194165124 jpg
Ce trebuie sa stii despre univers  Sursa foto shutterstock 1723447648 jpg
Parada pălăriilor trăsnite din Marea Britanie jpg
vacanță de Paște  foto   Shutterstock jpg
Ramona Păun  jpg
Ce greseli faci in cuplu in functie de zodie  Sursa foto shutterstock 1490808767 jpg
Rita Ora jpg
Oppenheimer, Tom Conti  jpg
Pavel Bartoș jpg
Anne Hathaway jpg
Printul William si Kate Middleton jpg
Katy Perry jpg
Celine Dion  foto   Instagram jpg
Kelly Osbourne  foto   Shutterstock jpg