„Baba” rabdă la frumusețe! Așa te pregătești pentru un eveniment la Hollywood!

Ceremonia de acordare a premiilor Emmy 2024 a avut loc aseară în Los Angeles. Starurile participante s-au pregătit temeinic pentru cea mai importantă seară din an a producțiilor TV!

image

Mai multe celebrități, precum Jason Bateman, Quinta Brunson, Stephen Colbert, Jon Cryer, Jodie Foster, Jon Hamm, Ken Jeong, Joel McHale, Pedro Pascal și Hannah Waddingham – care au fost și prezentatori, au pășit pe covorul roșu în blitz-ul fotografilor. Fiecare a trebuit să arate desăvârșit la un eveniment de asemenea amploare. Ce eforturi au depus vedetele pentru a arăta perfect în văzul întregii lumi?

Lisa Rinna și-a pus o mască facială, pentru a-și pregăti tenul pentru Emmy Awards 2024. Dar cum a făcut acest lucru? Și-a pus un glob imens pe față, în care respira printr-un tub de plastic, și s-a lăsat fotografiată în tot acest proces de înfrumusețare spectaculos. „Îmi place la nebunie tratamentul acesta cosmetic!”, a spus vedeta de reality show.

Rinna a continuat să posteze și alte imagini din timpul pregătirilor ei pentru marele eveniment, iar următoarea poză a fost chiar mai spectaculoasă decât prima. Și-a împachetat toată fața și a lăsat la vedere niște tuburi, care au fost de mare efect în rândul fanilor ei uimiți.

Ceremonia de acordare a premiilor Emmy – echivalentul premiilor Oscar în televiziune – a fost difuzată în seara de luni, 15 ianuarie, după ce fusese amânată de greva scenariștilor de la Hollywood. Evenimentul a avut loc la Peacock Theater din centrul orașului Los Angeles, iar Anthony Anderson a fost prezentatorul.

Până și Jennifer Aniston, o veterană din Cetatea Filmului, s-a pozat în timp ce era machiată în ziua marelui eveniment. Vedeta serilului „Prietenii tăi” a uimit pe toată lumea cu imaginea făcută publică pentru că actrița nu este îmbrăcată în acel moment, își acoperă zonele intime cu un prosop alb și mare și atât.

Ce-i drept, fosta soție a lui Brad Pitt a imortalizat momentul în care i se conturau buzele de către machioarea ei, nu și cele în care își făcea tot felul dde proceduri estetice, atât de necesare starurilor e calibrul ei din Hollywood înainte de orice apariție pe covorul roșu.

În ceea o privește pe Lisa Rinna, ea este o mare amatoare de intervenții plastice, fie ele și chirugicale. Nu e nicio mirare pentru nimeni că-și face și terapii cu ozon, detoxifieri ale tenului cu abur sau tot felul de alte tratamente cosmetice mai mult sau mai puțin invazive.

Vedeta de reality show n-a explicat ce procesuri a urmat înainte de Emmy, cu toate că toate acestea arată impresionant, dar sunt o nimica toată în comparație cu fillerele pe care și le face constant, operația de extindere a buzelor și îndepărtarea ridurilor de pe chip, cu ajutorul botox-ului, pe care le-a bifat până acum.

foto - Instagram



Recente

Gigi Hadid  sursa   Instagram jpg
lenjeria din dantelă jpg
Studiu jpg
Gisele Bündchen și copiii ei  jpg
femeie în roșu  foto   Shutterstock jpg
Emma Stone jpg
Cher jpg
Ryan Gosling  Sursa foto shutterstock 1194165124 jpg
Ce trebuie sa stii despre univers  Sursa foto shutterstock 1723447648 jpg
Parada pălăriilor trăsnite din Marea Britanie jpg
vacanță de Paște  foto   Shutterstock jpg
Ramona Păun  jpg
Ce greseli faci in cuplu in functie de zodie  Sursa foto shutterstock 1490808767 jpg
Rita Ora jpg
Oppenheimer, Tom Conti  jpg
Pavel Bartoș jpg
Anne Hathaway jpg
Printul William si Kate Middleton jpg
Katy Perry jpg
Celine Dion  foto   Instagram jpg