Nu stă pe banii soțului! Partenera lui Vin Diesel e milionară în euro!

27 ianuarie 2023   Viață de vedetă

Starul filmelor „Fast and Furious” a acumulat o avere de 225 milioane de dolari până acum. Iar partenera lui de viață își câștigă propriii bani. Din ce?

Toată lumea îl cunoaște pe Diesel, însă puțini știu cine-i stă alături starului holyywoodian de aproape 15 ani încoace. Este vorba despre Paloma Jimenez, care nu este o neica nimeni, ci o femeie independentă, care-și câștigă singură banii.

Vin Diesel a fost întotdeauna discret cu viața lui privată, ceea ce a făcut ca nici măcar fanii actorului să nu știe dacă el și mama celor trei copii ai lui sunt căsătoriți sau nu. Cert e că se înțeleg foarte bine, își cresc împreună odorurile și nu au niciodată divergențe despre… finanțele familiei. Și trăiesc bine-mersi ca doi soți fericiți!

Diesel și Jimenez sunt împreună din 2007 și, în 2008, a venit pe lume primul lor copil, fiica Hania, după care, doi ani mai târziu, familia lor s-a extins cu fiul Vincent. În 2015, s-a născut și cel de-al treilea lor copil denumit Pauline, după bunul prieten al actorului, Paul Walker, care a murit prematur, într-un accident stupid.

Celebritynetworth.com a publicat averea persoană a partenerei lui Diesel. Jimenez are în cont nu mai puțin de 5 milioane de dolari. Având în vedere că stă cu un actor de top, am zice că acești bani reprezintă partea ei din banii lui. Dar nu-i așa! Acești bani sunt câștigați de ea! Cum?

Cei doi parteneri de viață au conturi separate și el n-a depus niciodată bani în contul ei, cel puțin așa ne asigură presa americană. Și, dacă e să spunem că ea a beneficiat de urma lui, ei bine, a profitat doar de pe urma notorietății lui Diesel. Și a primit propuneri de proiecte bănoase pentru că a devenit cunoscută la brațul starului hollywoodian. Corect!

Independentă și ambițioasă, Paloma și-a construit o carieră în modeling de una singură, fiind reprezentată de agenția de modeling Two Management din Los Angeles, care i-a făcut rost de contracte cu branduri mari, precum Coca-Cola, Pantene și Honda, dar și de proiecte în țara ei natală. Mai mult, modelul mexican a apărut pe coperta mai multor reviste de renume, cum ar fi Maxim, crescându-și astfel propria notorietate.

Foto - Shutterstock

Mai multe