Cum i-a salvat Edward Norton viața lui Leonardo DiCaprio

Ce doi actori n-au lucrat niciodată împreună, dar sunt prieteni la cataramă, mai ales de când Edward l-a salvat pe Leo de la înec.

image

„Leo e un prieten foarte vechi de-al meu”, a dezvăluit Norton în timpul emisiunii „The Tonight Show Starring Jimmy Fallon”. „Prietenia noastră e bazată pe pasiunea nostră comună – aceea de a proteja natura și-a lua măsuri împotriva schimbărilor climei”, a adăugat Ed. „E un actor minunat, dar n-am lucrat niciodată împreună!”, a ținut să precizeze acesta.

Cu toate că n-au existat proiecte profesionale comune, cei doi actori au bifat multe aventuri împreună, în timpul lor liber, și au călătorit în multe locuri împreună, timp în care legătura dintre ei s-a făcut și mai strânsă. Mai ales de când Norton l-a salvat pe DiCaprio de la înec…

Edward Norton i-a mărturisit lui Jimmy Fallon, de la „The Tonight Show”, porecla pe care el și amicii lor i-au dat-o pe Leo. „Îi spunem «Leo ghinionistul»”, a declarat cel care a ținut să explice acest lucru. Ei bine, DiCaprio a primit asemenea poreclă pentru că n-are deloc noroc la sporturile extreme.

În timp ce făcea skydiving, parașuta aproape că nu i s-a deschis, iar, atunci când se afla într-un avion, motorul acestuia a explodat! Și cum era cât pe ce să se înece? Ne e și frică să întrebăm…

Era să se înece în Insulele Galapagos, iar prietenul lui bun, Edward Norton, a explicat întreaga situație tensionată în emisiunea „The Jonathan Ross Show”. „Vreo 100 de pisici-de-mare tărcate tocmai trecuseră pe sub noi, iar eu am apucat să-i văd fața încântată a lui Leo…”, care a luat o cameră de filmat și s-a și aruncat în apă după ele. „M-am aruncat după el, pentru că m-am gândit că urmărește acele creaturi și e posibil să rămână fără oxigen. Și exact asta s-a întâmplat!”, a continuat Ed să povestească.

Regizorul Fisher Stevens a explicat și el situația: „L-am văzut pe Leo cum se chinuia să respire, pentru că tubul lui scăpa oxigen, iar Edward a trebuit să-l salveze”, a adăugat Stevens pentru revista GQ. Totuși, în ciuda faptului că DiCaprio rămăsese fără aer, a reușit să filmeze câte secvențe bune de folosit în diverse documentare despre asemenea creaturi minunate. „Ne-am apropiat mult unul de altul în acea călătorie”, a recunoscut regizorul.

Așa cum Leonardo a trebuit scos din apă și salvat de bunul lui prieten, așa a procedat și el în momentul în care un necunoscut care băuse a căzut din yacht și era cât pe ce să se înece. „Leo, prietenii lui și căpitanul vasului au început să caute omul care-și pierduse echilibrul și căzuse din yacht. Căutările lor au rezultat în salvarea vieții unui om!”, a dezvăluit o sursă pentru revista People, adăugând că persoana respectivă se afla în apă de 11 ore și avea tot mai puține șanse să trăiască.

Foto - Shutterstock



Recente

Ce greseli faci in cuplu in functie de zodie  Sursa foto shutterstock 1490808767 jpg
Rita Ora jpg
Oppenheimer, Tom Conti  jpg
Pavel Bartoș jpg
Anne Hathaway jpg
Printul William si Kate Middleton jpg
Katy Perry jpg
Celine Dion  foto   Instagram jpg
Kelly Osbourne  foto   Shutterstock jpg
Lily Allen jpg
festival  foto   Shutterstock jpg
Courteney Cox cu iubitul  foto   Shutterstock jpg
Click! Pentru Femei jpeg
Anne Hathaway  foto   Shutterstock jpg
Christina Applegate jpg
Tom Cruise jpg
Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg
Shannen Doherty, Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg