Operația estetică pe care o fac femeile ca să „arate din nou ca niște virgine”

21 octombrie 2024   Viață de vedetă

Buzele ca de rață și ridicarea posteriorului pierd din popularitate în fața unei proceduri care devine tot mai interesantă în rândul femeilor. Despre ce operație estetică e vorba?

„Vagin de designer”. Asta își doresc tot mai mult femeile. Vedete precum actrița americană Jada Pinkett Smith au recunoscut că și-au ajustat părțile intime în timp ce tot mai multe reprezentante ale sexului frumos caută și ele să arate de parcă ar fi virgine din nou.

În 2022, s-au realizat în jur de 200.000 de labioplastii, iar anii care au urmat numărul lor a crescut cu 46%. După ce l-a adus pe lume pe cel de-al treilea copil al ei, vedeta americană Jenn Harley a apelat la rejuvenarea vaginală anul trecut, la 35 de ani. „N-am niciun partener în momentul de față și nicio intenție de-a mai face copii, acesta este ultimul copil pe care l-am făcut”, a explicat vedeta de reality show.

„Când ai copii, ți se deschide canalul vaginal, iar medicul care mi-a făcut operația mi l-a îngustat de parcă sunt din nou virgină”, a ținut să explice vedeta de peste ocean despre celebra intervenție. „Mi-am dorit să aduc totul la forma inițială și să mă păstrez așa pentru cineva special”, a ținut să adauge Jenn.

Labioplastia presupune reducerea în dimensiune a labiilor, adică acea piele care se află în exteriorul canalului vaginal, de-o parte și alta a acestuia. Mama a doi copii, Jessi, de 32 de ani, a dezvăluit pentru Daily Mail că nașterile i-au produs asemenea schimbări încât ea n-a mai putut să poarte colanți de yoga.

„Am descoperit o mare schimbare în acea zonă intimă și am devenit prea conștientă de ea. Așa că m-am dus să-mi taie din excesul de piele, astfel încât să arăt din nou bine acolo jos”, a ținut să explicea aceasta.

Printre vedetele care au apelat la această procedură chirurgicală se numără soția lui Will Smith, Jada Pinkett Smith, dar și Kourtney Kardashian și Kim Kardashian. „Când vă spun că yoni al meu arată ca la 16 ani, trebuie să mă credeți”, a dezvăluit Jada în timpul podcastului The Red Table Talk, în 2018.

foto - Shutterstock

Mai multe