O actriță din „Tânăr și neliniștit” și-a făcut operație estetică în direct! Episodul a fost difuzat în 1984!

Telenovelele creează suspans cu momente dramatice, unele dintre ele fiind extrem de asemănătoare cu ceea ce trăiesc actorii în viața de zi cu zi.

image

Atunci când lucrezi la un serial decenii întregi, viața ți se schimbă, aspectul nu mai e același ca la început, motiv pentru care actorii vin, de-a lungul anilor, cu tot felul de idei care să poată fi inserate în scenariu și care reflectă viața lor reală. Același lucru s-a întâmplat și la filmările serialului „Tânăr și neliniștit”, când o protagonistă s-a hotărât să-și facă un facelift și a invitat camerele de filmare în sala de operații.

E lucru obișnuit ca sarcina unei actrițe să fie băgată în scenariul producției respective. La fel se întâmplă și în cazul unei răni vizibile, dacă cineva își rupe piciorul sau mâna în timp ce lucrează la o telenovelă, acest lucru este introdus în povestea personajului.

În 1984, actriței Jeanne Cooper i-a venit, însă, altă idee. Și-a dorit să-și facă un facelift pentru a-și estompa ridurile feței, lucru pe care l-a făcut public fără nicio reținere: „M-am văzut într-o oglindă, la un moment dat, și m-am speriat de mine!”, a dezvăluit ea în emisiunea The Talk.

image

Având în vedere că ea și personajul ei din serial, Katherine „Kay” Chancellor, ar fi arătat destul de diferit după operație, Cooper s-a gândit că ar fi extrem de interesant să introducă cumva procedura chirurgicală în „Tânăr și neliniștit”. De fapt, legendara actrița le-a propus producătorilor ca o echipă de filmare să intre în sala de operații și să filmeze direct pentru serial.

Nimeni nu mai făcuse o operație estetică în direct până atunci!

„Era atât de amuzant să fie camere de filmat în timp ce-mi făceam facelift-ul, iar, când s-a terminat totul, a fost minunat!”, a declarat vedeta pentru Michael Fairman TV.

Episodul din serial, în care personajul făcea această operație estetică, a fost difuzat pe 28 martie 1984 și ne-o arată pe Cooper în timpul procedurii chirurgicale și apoi i se vede reacția în oglindă după ce efectele procedurii au devenit vizibile.

CPF JPG

Filmarea unei operații de orice fel era extrem de rară în anii ’80, ca să nu mai spunem că difuzarea unei secvențe din timpul procedurii pe postul național de televiziune pur și simplu nu se mai făcuse până atunci. Nu-i de mirare că, după difuzarea episodului, Cooper și serialul au ținut prima pagină a ziarelor în întreaga țară.

image

Când Jeanne Cooper a decis să se lase filmată pe masa de operație era cu decenii întregi înainte ca emisiuni despre operații estetice să fie arătate la TV. În zilele noastre, show-uri precum „Botched”, „Extreme Makeover” și „Dr. 90210” sunt obișnuite, însă nu erau și în 1984. De fapt, episodul din „Tânăr și neliniștit” a spart gheața în această privință.

Cooper a vorbit apoi despre impactul avut de decizia ei de-a apărea pe TV în timp ce se opera: „Le-a permis și altora să-și ajusteze anumite lucru la înfățișarea lor”, a declarat ea pentru The Washington Post. „Chiar și-n zilele noastre vine lumea la mine să-mi mulțumească pentru ceea ce am făcut. A fost o experiență incredibilă din viața mea!”, a conchis vedeta hollywoodiană.

Foto - Shutterstock, Tânăr și neliniștit (1973-)Recente

Imagine featured clickpentrufemei   sursa Instagram JPG
cafea jpg
lapte jpg
olivia newton john 0 shutterstock 530029375 jpg
William si Kate jpeg
nicole kidman shutterstock 644941192 jpg
Jennifer Coolidge 0 jpg
donna mills si fiica 5 jpg
horoscop bilunar shutterstock 1696467349 jpg
Supermarket jpg
reese witherspoon jpg
Click! pentru femei Nr  16 jpeg
victoria principal dallas jpg
Printul William jpeg
Vedete jpg
lisa marie presley 2 shutterstock 276232913 jpg
Regina Elisabeta jpeg
Theo Rose poza mica (8) jpg
Elon Musk jpg
calendar zile libere jpeg