O actriță din „Tânăr și neliniștit” și-a făcut operație estetică în direct! Episodul a fost difuzat în 1984!

Telenovelele creează suspans cu momente dramatice, unele dintre ele fiind extrem de asemănătoare cu ceea ce trăiesc actorii în viața de zi cu zi.

image

Atunci când lucrezi la un serial decenii întregi, viața ți se schimbă, aspectul nu mai e același ca la început, motiv pentru care actorii vin, de-a lungul anilor, cu tot felul de idei care să poată fi inserate în scenariu și care reflectă viața lor reală. Același lucru s-a întâmplat și la filmările serialului „Tânăr și neliniștit”, când o protagonistă s-a hotărât să-și facă un facelift și a invitat camerele de filmare în sala de operații.

E lucru obișnuit ca sarcina unei actrițe să fie băgată în scenariul producției respective. La fel se întâmplă și în cazul unei răni vizibile, dacă cineva își rupe piciorul sau mâna în timp ce lucrează la o telenovelă, acest lucru este introdus în povestea personajului.

În 1984, actriței Jeanne Cooper i-a venit, însă, altă idee. Și-a dorit să-și facă un facelift pentru a-și estompa ridurile feței, lucru pe care l-a făcut public fără nicio reținere: „M-am văzut într-o oglindă, la un moment dat, și m-am speriat de mine!”, a dezvăluit ea în emisiunea The Talk.

image

Având în vedere că ea și personajul ei din serial, Katherine „Kay” Chancellor, ar fi arătat destul de diferit după operație, Cooper s-a gândit că ar fi extrem de interesant să introducă cumva procedura chirurgicală în „Tânăr și neliniștit”. De fapt, legendara actrița le-a propus producătorilor ca o echipă de filmare să intre în sala de operații și să filmeze direct pentru serial.

Nimeni nu mai făcuse o operație estetică în direct până atunci!

„Era atât de amuzant să fie camere de filmat în timp ce-mi făceam facelift-ul, iar, când s-a terminat totul, a fost minunat!”, a declarat vedeta pentru Michael Fairman TV.

Episodul din serial, în care personajul făcea această operație estetică, a fost difuzat pe 28 martie 1984 și ne-o arată pe Cooper în timpul procedurii chirurgicale și apoi i se vede reacția în oglindă după ce efectele procedurii au devenit vizibile.

CPF JPG

Filmarea unei operații de orice fel era extrem de rară în anii ’80, ca să nu mai spunem că difuzarea unei secvențe din timpul procedurii pe postul național de televiziune pur și simplu nu se mai făcuse până atunci. Nu-i de mirare că, după difuzarea episodului, Cooper și serialul au ținut prima pagină a ziarelor în întreaga țară.

image

Când Jeanne Cooper a decis să se lase filmată pe masa de operație era cu decenii întregi înainte ca emisiuni despre operații estetice să fie arătate la TV. În zilele noastre, show-uri precum „Botched”, „Extreme Makeover” și „Dr. 90210” sunt obișnuite, însă nu erau și în 1984. De fapt, episodul din „Tânăr și neliniștit” a spart gheața în această privință.

Cooper a vorbit apoi despre impactul avut de decizia ei de-a apărea pe TV în timp ce se opera: „Le-a permis și altora să-și ajusteze anumite lucru la înfățișarea lor”, a declarat ea pentru The Washington Post. „Chiar și-n zilele noastre vine lumea la mine să-mi mulțumească pentru ceea ce am făcut. A fost o experiență incredibilă din viața mea!”, a conchis vedeta hollywoodiană.

Foto - Shutterstock, Tânăr și neliniștit (1973-)



Recente

pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg
Rachel McAdams    jpg
Leonardo DiCaprio  foto   Shutterstock jpg
muzica din adolescenta aduce beneficii  jpg
Zac Efron  jpg
Beyonce   foto   Instagram jpg
caine  jpg
Familia Addams jpeg
Ce diete urmează vedetele  jpg
Coperta Click! pentru femei Nr  8 2024 jpg
4 rihanna profimedia 0421395391 jpg jpeg
James Bond, Daniel Craig jpeg