Înlăturarea grăsimii bucale, operația estetică a anului! Face deja furori la Hollywood!

În ultimele luni, s-a tot vorbit despre o procedură chirurgicală estetică pe la toate colțurile Hollywoodului. În ce constă operația plastică a anului 2023?

image

Înlăturarea grăsimii bucale pare mai ciudată decât este în realitate. Și, dacă vă gândeați cumva că are de-a face cu volumul buzelor, vă înșelați! De fapt, include întreaga față și promite luna de pe cer în privința aspectului întregului chip.

Având în vedere succesul de care se bucură această intervenție estetică, ea a devenit, pe nesimțite, cea mai dorită de femeile care tânjesc după reîmpropătarea feței. Iar celebritățile au dat tonul, evident! Bella Hadid, Emily Ratajkowski și Lea Michele sunt vedetele care au declanșat moda pomeților ascuțiți, doriți de atâtea alte reprezentante ale sexului frumos.    

Descrisă de chirurgi ca fiind un soi de „contur permanent” al chipului, care evidențiază pomeții și „sculpează” obrajii, această operație estetică a devenit cea mai populară procedură cerută în clinicile estetice din întreaga lume. Cu toate astea, celebritățile nu s-au înghesuit să recunoască, în mod public, că au apelat la ea. Doar câteva au îndrăznit acest lucru…  

Cea care a spart gheața, care a lansat pe piață operația estetică a anului 2023 a fot nimeni alta decât modelul Chrissy Teigen. În septembrie 2021, ea a recunoscut în fața întregii lumi că s-a supus unei proceduri care i-a înlăturat grăsimea pe de față și, mândră de rezultat, a povestit tuturor despre rezultatele minunate.

image

În timp ce modelul de 37 de ani lăuda în stânga și în dreapta interveția chirurgicală „miraculoasă”, chirugii platicieni ne avertizează că procedura nu e pentru toată lumea. Are numeroase riscuri, un preț semnificativ și posibile consecințe neplăcute pe termen lung, cum ar fi cel de îmbătrânire a feței.

Totuși ce este această înlăturare a grăsimii bucale?

Este o procedură denumită și bichectomie. Se realizează cu ajutorul unei anestezii locale sau generale, depinde și de client. Scopul procedurii e de a înlătura țesutul adipos bucal, care se află în exces. Totul se realizează prin intermediul unor incizii mici făcute în interiorul cavității bucale – de unde și denumirea operației! – tocmai pentru ca ulterioarele cicatrici să nu fie vizibile pe obraz.

Prețul unei bichetomii pornește de la 1.200 la 1.500 de euro, iar primile efecte devin vizibile în numai câteva zile. Rezultatul final poate fi admirat după câtve luni, în schimb.

Foto - Shutterstock, Instagram



Recente

Ryan Gosling  Sursa foto shutterstock 1194165124 jpg
Ce trebuie sa stii despre univers  Sursa foto shutterstock 1723447648 jpg
Parada pălăriilor trăsnite din Marea Britanie jpg
vacanță de Paște  foto   Shutterstock jpg
Ramona Păun  jpg
Ce greseli faci in cuplu in functie de zodie  Sursa foto shutterstock 1490808767 jpg
Rita Ora jpg
Oppenheimer, Tom Conti  jpg
Pavel Bartoș jpg
Anne Hathaway jpg
Printul William si Kate Middleton jpg
Katy Perry jpg
Celine Dion  foto   Instagram jpg
Kelly Osbourne  foto   Shutterstock jpg
Lily Allen jpg
festival  foto   Shutterstock jpg
Courteney Cox cu iubitul  foto   Shutterstock jpg
Click! Pentru Femei jpeg
Anne Hathaway  foto   Shutterstock jpg
Christina Applegate jpg