Paranoia lui Putin. Stă carantinat în buncăr și nu folosește internetul sau telefonul mobil

6 aprilie 2023   Viață de vedetă

Agentul de securitate personal al lui Vladimir Putin a fugit din Rusia și-a început să vorbească despre liderul de la Kremlin, pe care-l consideră paranoic și un adevărat criminal de război.

Gleb Karakulov, de 35 de ani, este căpitan în Serviciul Federal de Apărare și-a fugit din țară pentru simplul motiv că nu mai vrea să urmeze directivele lui Putin. Acesta susține că președintele rus e atât de disperat cu privire la siguranța sa, din cauza posibilelor atentate la viața lui și-a bolilor care-l pândesc, încât stă închis în buncărul lui și nu mai face obișnuitele lui deplasări prin țară.

Karakulov a adăugat că despotului rus îi e frică ca de moarte de Covid-19, motiv pentru care se află într-o carantină continua de trei ani încoace, și nu folosește niciodată telefonul mobil, de teamă că occidentalii îi vor asculta convorbirile.

Grupul media independent Dossier a făcut publice dezvăluirile cruciale ale fostului apropiat al lui Putin, considerându-l pe acesta „trădătorul” lui Mad Vlad cel mai mare de până acum. Karakulov avea acces la cominicarea personală a lui Vladimir Putin.

Tot ofițerul de Securitate rus a fost cel care a vorbit despre trenul blindat al lui Putin, folosit de omul politic doar atunci când se deplasează prin țară, de teamă ca avonul prezidențial să nu fie reperat și doborât de „inamici”.

Bun, și dacă Putin nu folosește internetul și telefonul mobil, cum comunică? Ei bine, primește informații doar de la cercul lui retrâns, „lucru care înseamnă că trăiește într-o mare lipsă de informații”, e de părere Karakulov. Astfel, ceea ce știe el despre diverse evenimente este ceea ce-i servesc zi de zi Serviciile Secrete.

Întrebat dacă Putin e în „carantină”, Karakylov a răspuns fără ezitare: „Da, este în carantină. Avem un președinte care se izolează singur. Am observat o carantină strictă, de două săptămâni, înaintea oricărui eveniment la care participă, chiar dacă e prezent acolo doar 15-20 de minute”, a continuat acesta să explice.

„Există o armată întreagă de angajați care sunt curățați, care respectă acea carantină strictă de două săptămâni. După aceea, sunt considerați curați și pot sta în aceeași cameră cu Putin”, a adăugat rusul.

Fostul apropiat al lui Putin a recunoscut că liderul rus are un palat în valoare de 1 miliard de lire sterline în Gelendzhik, lângă Marea Neagră, și un yacht privat denumit Scheherezade.

„Se teme pentru viața lui într-un mod patologic deja. Se înconjoară de o barieră impenetrabilă de carantine și o lipsă imensă de informații. Îi pasă doar de viața lui și de viața familiei sale și-a prietenilor lui. Războiul criminal pe care-l duce în Ucraina trebuie să se încheie!”, a ținut să precizeze Karakulov.

„E paranoic, vă zic! Putin se teme!”, a conchis acesta.

Foto - Profimedia

Mai multe