Putin, insulte la adresa soției și declarații șocante despre viol

„Mai bine să nu te pui cu femeile!”, spunea liderul de la Kremlin în 2014, când făcea referire la Hillary Clinton, cea care avea șanse reale să devină președintele Statelor Unite. „Când oamenii merg prea departe, ei fac asta nu pentru că sunt puternici, ci pentru că sunt slabi. Dar poate că slăbiciunea nu e cel mai mare defect al femeilor...”, a continuat Vladimir Putin șirul declarațiilor controversate la adresa femeilor.

3 vladimir putin si sotia profimedia 0163922035 jpg jpeg

Hillary Clinton comparase alipirea Crimeei la Rusia cu invadarea de către Adolf Hitler a Poloniei, Cehoslovaciei și altor părți a Europei în anii ’30, lucru care nu i-a picat deloc bine președintelui rus. De fapt, multe lucruri l-au deranjat pe Putin de-a lungul carierei sale politice de-a ajuns să lovească în reprezentantele sexului frumos în felul în care a făcut-o.

Jigniri la adresa soției

Cu câțiva ani buni înainte de-a cuceri Kremlinul, pe la mijlocul anilor ’90, Putin a comentat deloc flatant la adresa celei care era atunci soția lui, Liudmila. „Oricine reușește să trăiască măcar două săptămâni ci Liudmila, merită o statuie”, stă scris în cartea lui Oleg Blotsky, „Vladimir Putin: The Road to Power”, că ar fi declarat el.

În iunie 2013, președintele rus a anunțat decizia cuplului de-a „divorța în mod civilizat”, iar despărțirea lor oficială a avut loc chiar în acel an. În aprilie, Putin s-a grăbit să spună că nu exclude un al doilea mariaj: „În primul rând, vreau s-o văd pe fosta mea soție, Liudmila, căsătorită, apoi eu am grijă și de mine”.

Declarații șocante despre viol

În 2006, Putin a fost auzit cum lăuda virilitatea fostului președinte israelian Moshe Katsav, care era acuzat de numeroase agresiuni sexuale la acea vreme și-a ajuns, într-un final, după gratii pentru viol și hărțuire sexuală.

„Ce bărbat adevărat se dovedește a fi Kasav! A violat 10 femei!”, a scris, la acea vreme, presa rusească că ar fi spus Putin. „Îl invidiem cu toții!”, ar fi conchis acesta. Asemenea comentarii șocante chiar și pentru liderul rus au avut o explicație oficială venită imediat. Cei de la Kremlin au dat vina pe o traducerea defectuoasă din limba rusă, susținând că nu s-a sesizat deloc subtibilitatea unei glume.

În 2008, Putin a fost pus în situația de-a comenta despre presupusa relație cu fosta gimnastă, Alina Kabaeva, lucru care nu l-a deranjat într-o măsură prea mare. De fapt, a știut perfect cum să redirecționeze discuția de la subiectul spinos, spunând: „Nu cred că jignesc pe nimeni când spun că eu personal consider că rusoaicele noastre sunt cele mai talentate și cele mai frumoase femei”. După asemenea declarație a negat orice legătură romantică cu frumoasa Kabaeva și așa a rămas până-n ziua de astăzi.



Recente

Ce greseli faci in cuplu in functie de zodie  Sursa foto shutterstock 1490808767 jpg
Rita Ora jpg
Oppenheimer, Tom Conti  jpg
Pavel Bartoș jpg
Anne Hathaway jpg
Printul William si Kate Middleton jpg
Katy Perry jpg
Celine Dion  foto   Instagram jpg
Kelly Osbourne  foto   Shutterstock jpg
Lily Allen jpg
festival  foto   Shutterstock jpg
Courteney Cox cu iubitul  foto   Shutterstock jpg
Click! Pentru Femei jpeg
Anne Hathaway  foto   Shutterstock jpg
Christina Applegate jpg
Tom Cruise jpg
Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg
Shannen Doherty, Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg