Paris Jackson nu-și mai serbează ziua de naștere de când și-a pierdut tatăl, pe Michael Jackson

5 iulie 2023   Viață de vedetă

Într-un interviu acordat HELLO!, în 2017, fiica lui Michael Jackson a spus că nu va trece niciodată peste suferința cauzată de pierderea tatălui ei. Paris îi duce dorul lui MJ zi de zi!

„Lumea spune că timpul le vindecă pe toate. Dar nu e așa cu adevărat. Doar te obișnuiești cu ideea că ai pierdut pe cineva. OK, eu am pierdut pe singurul om care a fost cu adevărat important pentru mine”, a dezvăluit Paris Jackson.  

Absența tatălui ei a afectat-o la nivel psihic pe Paris. Ea a devenit extrem de sensibilă de când și-a pierdut părintele și, ca semn de protest sau depresie, a încetat să-și mai serbeze ziua de naștere după decesul lui Michael Jackson.  

Fostul bucătar personal al lui Jackson, Kai Chase, a vorbit despre trauma îndurată de tânăra de 22 de ani. „Paris nu și-a mai serbat ziua de naștere de-atunci. Nu și-a mai dorit să celebreze aniversarea ei din acel moment. După ce-a fost fetița lui tati, Paris e distrusă de suferința cauzată de pierderea tatălui. E distrusă și pierdută. Încearcă să se regăsească și să se mențină într-un echilibru emoțional. Dar are momente în care cedează, în care plânge și vorbește despre el”, a declarat Kai Chase pentru Entertainment.ie.

Nimeni nu poate umple golul pe care-l poartă ea în suflet, cu toate că se poate baza la nevoie pe familie ei. Îi are alături pe mama Debbie, pe bunica Katherine și pe frații ei, care o fac să se simtă iubită. Suferința ei e cu atât mai mare cu cât Paris este copilul care seamnănă cel mai mult cu MJ.

„Ca om, seamănă leit cu tata”, a declarat fratele ei mai mare, Prince Michael Jackson, în Rolling Stone. „Singurele diferențe dintre ei doi țin de vârstă și de sex. Paris seamănă cu Michael la calitățile pe care le are, dar și la defecte. E plină de pasiune. Este extrem de emoțională, lucru care face ca câteodată sentimentele să-i întunece judecata”, a conchis acesta.

Paris și-a amintit, în HELLO!, ce-i spunea tatăl ei: „Dacă vrei să fii mai mare decât mine, poți. Dacă nu vrei să fii deloc, poți și asta. Dar tot ce-mi doresc eu e să fii fericită”, după care Paris a ținut să precizeze că Michael e tot timpul alături de ea. Asemenea declarație amintește de cuvintele rostite de ea, la 11 ani, la înmormântarea tatălui ei: „Încă de când m-am născut, tati a fost cel mai bun tată pe care mi l-aș putea imagina vreodată!”.

E cumplit de greu să-ți pierzi tatăl de la o vârstă atât de fragedă. La 11 ani, ai încă nevoie de îndrumare și de un model în viață. „Au trecut 6 ani și fiecare zi fără tine a fost un coșmar. Mi-e tare dor de tine. Sper că-mi auzi toate rugăciunile acolo sus… Te iubesc la infinit și după el”, a scris Paris Jackson la o imagine pe care a postat-o în 2015.

Foto - Shutterstock, Instagram

Mai multe