Michael Jackson, castrat chimic de tatăl lui! N-avea mai mult de 12 ani

Regele Pop avea întreaga lume la picioare, însă problemele nu l-au ocolit. Iar cele mai mari suferințe par să fi fost cauzate chiar de tatăl lui!

7 11 ani de la moartea lui michael jackson 8 jpg jpeg

Realizările muzicale ale lui Michael Jackson au făcut istorie, însă viața lui privată a atras la fel de mult atenția presei și-a publicului. În timp ce a fost acuzat de agresarea sexuală a unor copii, s-a descoperit că MJ a fost chiar el însuși victima părintelui său extrem de strict. În ce sens?

„Independent UK” a publicat vorbele doctorului Conrad Murray, fostul medic al faimosului cântăreț, condamnat pentru doza letală injectată lui Michael, care a făcut niște acuzații incredibile despre patriarhul faimoasei familii Jackson.

Într-un filmuleț publicat de The Blast, acesta îl acuză pe Joe Jackson ca fiind „unul dintre cei mai răi tați din istorie”. Fostul cardiolog a dezvăluit că, atunci când Michael Jackson îi era pacient, i-a povestit despre „numeroasele suferințe” îndurate în copilărie din cauza tatălui său.

„Simplul fapt că Michael a fost castrat chimic pentru a-și menține vocea ascuțită este revoltător!”, a declarat Murray după ce, în 2016, scrisese chiar el despre acest lucru în cartea   „This Is It! The Secret Lives of Dr. Conrad Murray and Michael Jackson”.

În cartea sa, fostul medic al lui Michael l-a acuzat pe Joe că l-a forțat pe fiul său să ia tratament hormonal injectabil la vârsta de numai 12 ani, ca să scape de acnee, dar și ca să împiedice să i se îngroașe vocea. „Sper că Joe Jackson va arde în Iad!”, a spus medicul în filmulețul din The Blast, făcut public la numai câteva zile după ce Joe Jackson a murit de cancer pancreatic, pe 27 iunie 2018.

Atunci n-a fost pentru prima dată când Joe Jackson a fost acuzat de lucruri groaznice. În 1993, chiar Michael a vorbit despre bătăile pe care le primise de la tatăl lui când era mic. „Nu știu dacă am fost copilul lui preferat sau ce s-a întâmplat. Unii ar zice că era prea strict, adorând disciplina. Era, într-adevăr, foarte dur. Numai privirea lui îți îngheța sângele în vine. Erau momente în care venea la mine și mie mi se făcea rău fizic. Începeam să vomit…”, a conchis regretatul superstar.

5 michael jackson jpg jpeg

În 2003, Michael a detaliat subiectul dureros în documentarul „Living With Michael Jackson”: „Era mai mult decât o curea... erau corzi și tot felul de chestii cu care mă bătea. Te trântea de perete cu toată puterea lui. Își ieșea adesea din fire... iar eu eram atât de rapid încât de multe ori nu reușea să mă prindă. Dar, când mă prindea, era rău... foarte rău!”, a continuat MJ confesiunile uluitoare.Recente

Kylie Minogue foto  Shutterstock jpg
Diane Keaton sursa  Shutterstock jpg
Amber Heard 0 jpg
David Beckham, Harper Beckham jpeg
Kim Kardashian jpeg
John Travolta foto  Shuttestock jpg
Beyonce, Jay Z, Tina Turner jpg
Nick Cannon foto  Instagram jpg
Kelly Clarkson jpg
Rihanna foto  Shutterstock jpg
Summer in the city reprogramat jpg
Karpatia Pony Show 2023: cinci zile de acțiune și distracție pentru întreaga familie pe Domeniul Cantacuzino, Florești!
Untold2022 0807 235921 2M5A4740 JulienDuval ok jpg
SAGA x MAI jpg
Tina Turner foto  Instagram jpg
Britney Spears bea litri de cafea si energizante ca sa nu doarma noptile Sursa foto shutterstock 431461978 jpg
Click! Pentru Femei jpg
Victoria Beckham, Harper Beckham jpg
Taylor Swift jpg
Sanii mai mari nu aduc fericirea Sursa foto shutterstock 1073334950 jpg