Seamănă? El ar fi fiul secret al lui Michael Jackson!

„Da, știam că avea încă un fiu!”, a spus Joe Jackson, fratele megastarului pop pentru ABC News. Adevărul e că, la concertele lui, era un băiat care stătea în primul rând lângă cei trei copii oficiali ai lui Michael. Cine e el?

image

Joe Jackson a continuat să toarne gaz pe foc spunând că băiatul „seamănă leit cu Jackson. E un dansator desăvârșit, de fapt, e așa bun că îi învață pe alții să danseze”, a dezvăluit acesta. Despre cine vorbea fratele lui Michael Jackson?

Despre Omer Batti.

Paris Jackson, fiica lui MJ, s-a lăudat cu relația pe care o are cu fratele ei mai mare, într-un episod de pe Facebook, Unfiltered: Paris Jackson & Gabriel Glenn, și nu era vorba despre Prince, ci despre Omer.

„De fiecare dată când ne vedem… ne încărcăm bateriile când ne petrecem timpul împreună”, a declarat Paris. „Ambii frați mai mari ai mei sunt cei mai buni prieteni ai mei. Îi iubesc atât de mult!”, a dezvăluit ea în USA Today. Avem cumva confirmarea că Michael mai avea un copil de care nu știa nimeni?!

Într-un episod intitulat „Meet Paris' Brothers”, Omer este văzut stând lângă frații lui. El a ajuns să-l cunoască pe regretatul megastar după ce Michael a angajat-o pe mama lui, Pia Bhatti, ca bonă a lui Prince. Acesta a recunoscut că Omer aproape că a crescut-o pe Paris împreună cu mama lui. „E sora mea mai mică în toate felurile posibile!”, a răspuns acesta pe Cheat Sheet.

Dansatorul l-a cunoscut pe Michael în anii ’90, în Tunisia. Imediat ce mama lui a fost angajată de Regele Pop, s-au mutat la Neverland, ca să locuiască cu familia lui MJ. Crescând lângă el, Omer a început să împrumute din mișcările lui de dans și stilul vestimentar aparte pe care acesta îl avea. Jackson devenise mentorul lui și a fost așa ceva timp de ani la rând.

„Copil fiind, eram ca un burete, preluam tot ce vedeam”, a recunoscut acesta pentru Amomama. Cu toate că erau zvonuri cu privire la aventura de-o noapte pe care mama lui ar fi avut-o cu MJ, în urma căreia ar fi fost el conceput, Omer a ținut să spună lumii întregi că Michael „m-a adoptat, într-un fel”.

După moartea lui MJ, The Sun susținea că dansatorul își dorea un test ADN pentru a dovedi intentitatea sa, însă rezultatul n-a fost făcut public niciodată, susține Fabiosa. Omer n-a mai vorbit despre asta în public și a continuat să rămână în preajma familiei sale, a „fraților mei și a surorii mele”.

Foto - Shutterstock, InstagramRecente

Nostradamus a prezis că în 2013 va începe al Treilea Război Mondial jpeg
4x5 Mainstage UNTOLD 2024 jpg
Kim Kardashian jpg
influencer  foto   Shutterstock jpg
Kim Kardashian în lenjerie intimă  foto   Instagram jpg
turbulență jpg
Serena Williams  foto   Shutterstock jpg
Nicki Minaj  jpg
Sharon Stone jpg
AD 4nXfs3LB6wCUzZe0QGfm 2E 0loKYvfmcgKRRZdJY7mYQ0V3HM1YwPuJY4OvwLSBL 1NnRCp wuv1ali9JRQ65WltiomaWRbWtMhfIxhqDgCvrmza4tOmhL91H203pYWobZYsep31 jrOgGqp5D1yvfaf2hLA
cel mai bogat model din lume jpg
Kevin Bacon jpg
Celebra creatoare de modă Coco Chanel a încetat din viață în 1971 jpeg
Maimuța Proboscis jpg
Jake Gyllenhaal   jpeg
Justin Bieber jpg
Debbie Harry  Instagram jpg
michael jackson jpg
Khloe Kardashian jpg
Robbie Williams, Beyonce  jpg