Ce au mâncat starurile rock înainte să moară. Ultima lor masă

Au fost percepuți ca niște zei, însă chiar și ei aveau nevoie de odihnă, mâncare și alte lucruri lumești. Chiar așa, ce au servit la masă înainte de-a părăsi această lume?

image

Toată lumea mănâncă, până și genialii muzicieni care și-au trăit viața fără să țină cont de vreun program alimentar strict. De fapt, stilul de viață sănătos nu prea era o prioritate pentru ei, de-aia au și dispărut prematur dintre noi…

John Lennon

În anii ’60, John Lennon făcea parte din cel mai de succes grup muzical din toate timpurile. După ce a părăsit trupa The Beatles, John a început o carieră solo fructuoasă, în timpul căreia a compus hituri precum „Imagine” și „Give Peace a Chance”, după care s-a retras din muzică, timp de cinci ani, ca să-și crească copilul, pe Sean.

Ziua de 8 decembrie 1980 a fost bogată pentru superstarul muzical. Înainte de-a merge la o ședință foto cu fotograful Annie Leibovitz, la sediul revistei Rolling Stone, și-a acorda un interviu de trei ore unui post de radio, Lennon a luat micul dejun la Café La Fortuna, un restaurant de lângă casă.

Ce-a mâncat acolo? Ouă Benedict. Apoi și-a continuat activitățile din acea zi, luând prânzul la Stage Deli, unde a mâncat un sandviș cu vită. A fost ultimul lucru pe care l-a savurat înainte de-a primi patru gloanțe mortale de la Mark David Chapman. Avea 40 de ani.

Elvis Presley

În august 1977, Regele Rock & Roll era deja supraponderal și, drept urmare, fusese pus pe o dietă care să-i mai scadă din excesul de kilograme. Însă nu era capabil s-o țină. Pe 16 august, a comandat niște înghețată de la bucătarul lui și a primit pe loc o porție de înghețată formată din patru cupe și șase prăjiturele.

image

Câteva ore mai târziu, nu putea dormi în timp ce se afla în pat cu Ginger Alden. Suferind de constipație, s-a dus la baie. În timp ce răsfoia cartea „A Scientific Search for the Face of Jesus” pe „tron”, a suferit un infarct fatal. Elvis a fost pronunțat mort la 42 de ani.

Michael Jackson

În după-amiaza de 24 iulie 2009, Regele Pop a coborât din dormitorul lui, dintr-o vilă închiriată în Beverly Hills, California, pentru a lua masa cu copiii lui. MJ i-a cerut chef-ului său personal, Kai Chase, să le facă un preparat ușor, dar plin de nutrienți, în același timp. Bucătarul a pregătit ton, o salată organică și câte un pahar de suc de portocale cu morcov pentru fiecare.

Jackson s-a întors acasă la miezul nopții și, nereușind să adoarmă, medicul lui, Conrad Murray, i-a administrat mai multe doze de sedative puternice de-a lungul nopții. La 22.40, pe 25 iunie, Murray a cedat insistențelor lui Michael de a-i administra și Propofol, un anestezic folosit în operații. Două minute mai târziu, cântărețul de 50 de ani nu mai respira.

Freddie Mercury

Pe 23 noiembrie 1991, liderul trupei Queen a anunțat, printr-un comunicat de presă, că avea SIDA și că se afla în ultimele stadii ale bolii. 24 de ore mai târziu, Freddie era mort.

image

În timp ce trăgea să moară în patul său, partenerul lui, Jim Hutton, încerca să-i dea să guste dintr-un mango. Cântăreațul de-abia mai putea înghiți și aproape că se înecase cu fructul, însă gustul de mango a fost ultimul lucru pe care l-a simțit înainte de a-și da ultima suflare, la 45 de ani.

Micheal Hutchence

Pe 21 noiembrie 1997, liderul trupei INXS a luat masa la Flavour of India, un restaurant cu specialități indiene din suburbiile orașului Sydney, din Australia. Chef-ul Hayat Mahamud a pregătit personal masa pentru Hutchence, un client fidel al localului.

image

Aflându-se în compania tatălui său și a mamei sale vitrege, Hutchence a comandat homari amestecați cu ghimbir tocat, chilly, ceapă, servite toate în coajă de cartof. Pe lângă aceastea, mesenii au savurat și filet tikka de pui și ciuperci saag aloo.

Corpul neînsuflețit al lui Michael a fost descoperit în camera sa din hotelul Ritz-Carlton din Double Bay, Sydney, în următoarea zi, adică pe 22 noiembrie. Liderul trupei INXS s-a sinucis la 37 de ani.

Foto - Instagram



Recente

Cele mai distrase semne zodiacale  Sursa foto shutterstock 2002731482 jpg
Christina Ricci  foto   Shutterstock(1) jpg
Lily Allen, Ashton Kutcher, Mila Kunis jpg
Anne Hathaway  jpg
Kate Middleton  foto   Shutterstock jpg
David Beckham jpg
Care este semnatura ta astrala  Sursa foto shutterstock 9917164 jpg
Tom Hardy  foto   Shutterstock jpg
Sharon Osbourne  jpg
Olivia Munn și copilul ei  foto   Shutterstock, Instagram jpg
Vrăjitorul din Oz jpg
Kate Middleton  foto   Shutterstock jpg
Gisele Bundchen  foto   Shutterstock jpg
Meghan Fox  Instagram jpg
Cristiano Ronaldo este in vacanta cu familia  jpg
Bella Hadid  foto   Shutterstock jpg
Keely Brosnan si Pierce Brosnan  jpg
Regele Charles  foto   Instagram The Royal Family jpg
Zodii care nu sunt materialiste jpg
Mary Elizabeth Winstead, Ewan McGregor  foto   Shutterstock jpg